Acer Aspire Switch 10 İnceleme

İstenildiğinde dizüstü istenildiğinde de tablet olabilen Aspire Switch 10, uygun fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Bu ikisi bir arada bilgisayarın özelliklerine yakından bakıyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Acer Aspire Switch 10 İnceleme

Acer Aspire Switch 10 İnceleme İnceleme İstenildiğinde dizüstü istenildiğinde de tablet olabilen Aspire Switch 10, müsait fiyatıyla da dikkatleri üstüne çekiyor. Bu ikisi bir arada bilgisayarın özelliklerine yakından bakıyoruz.29.03.2015 / 14:30

Son zamanların popüler dizüstü bilgisayar konseptlerinden olan, hatta dizüstü kavramını esneterek ona yeni bir ebat ve işlev katan ikisi bir arada cihazlar hem pratik taşınabilir hem de sorunsuz kullanım sunan örneklerinden biri de Acer'in sunduğu Aspire Switch 10.

Hafif ve ufak tefek bir yapıya sahip bulunan Switch 10, her an yanınızda bulunabiliyor. İsterseniz klavye yönünü da kullanmayabilirsiniz nedeniyse bütün portlar ekranın olduğu kısma yerleştirilmiş durumda.

Gücünü Intel'in Atom Z3735F'den saha Acer Switch 10'un Berkin Bozdoğan nedeni ile yapılan incelemesini izlemek ve öteki niteliklerini öğrenmek için SDN Teknosa Magazin'in 89. Sayısına bir göz atmalısınız.

SDN Teknosa Magazin'e hususi bu incelememizi izlemek ve öteki yazılarımızı okumak için dergimizi parasız şekilde Apple AppStore yada Google Play üstünden indirebilirsiniz.

Bu Sayımızda Neler Var?

Bu sayımızdaki tetkik ürünleri içerisinde oyunculara hitap eden sıçan Logitech G402 Hyperion Fury, 3G destekli Lenovo A7-30 tablet, madeni gövdeli akıllı telefon Samsung Galaxy A3 ve Acer ayrılabilir klavyesiyle Aspire Switch 10 var.

Ücretsiz SDN Teknosa Magazin'in bu sayısında teknoloji dünyasından en son haberler, otomobil, vizyondaki filmler, müzik, uygulamalar, en gülünç Vine videoları ve oyun incelemeleri dikkat çekenler arasında.

:: Acer Aspire Switch 10'u beğendiniz mi?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar