2015'te 3 Yeni iPhone Tanıtılacak!

Apple’ın sonraki iPhone modelleri ile ilgili iddialar gelmeye devam ediyor. Digitimes’a göre bu yıl 3 yeni iPhone modeli tanıtılacak. Bunlardan bir tanesi eskisi gibi 4 inç olacak.

Google Haberlere Abone ol
2015'te 3 Yeni iPhone Tanıtılacak!

2015'te 3 Yeni iPhone Tanıtılacak! iOS Apple’ın sonraki iPhone modelleri ile ilgili iddialar gelmeye devam ediyor. Digitimes’a kıyasla bu sene 3 yeni iPhone modeli tanıtılacak. Bunlardan birisi eskisi bu şeklinde 4 inç olacak.26.03.2015 / 14:00

2015 yılının ilk aylarının geride kalmasıyla müşterek yeni iPhone dedikoduları da mühim kaynaklarca seslendirilmeye başlandı. Digitimes'ın verdiği erken ipuçları, ati kuşak iPhone'ların 2015 yılının ikinci yarısında tanıtılacağı yönünde. Aslında Digitimes'ın bilgilerinde tarih açısından klasik iPhone güncelleme döngüsünün dışında bir veri yok. Gelecek kuşak iPhone'lar için mühtemel tarih gene Eylül ayı bu şeklinde görünüyor.

4 inç'lik yeni model

Verilen bilgilerde belirgin bir nokta ise Apple'ın Eylül için 3 yeni iPhone modeli tanıtmaya hazırlandığı yönünde. iPhone 6 ve 6 Plus lansmanından kısa bir zaman sonra ortaya 4 inç ekranlı yeni iPhone iddiaları gerçek olabilir. Digitimes'ın kaynakları da Apple'ın tek elle kullanıma ciddiyet sağlayan ve 4 inç'ten vazgeçemeyen kullanıcılar için yeni bir iPhone modeli duyuracağını doğruluyor.

İsimler ne olacak?

Verien bilgilere göre, ati iPhone 6 modelleri için isimlendirmede bir sürpriz olamayacak. Büyük ihtimalle ati modeller iPhone 6S ve iPhone 6S Plus şekilde adlandırılacak. Buna rağmen, yenilenmiş 4 inç'lik modelin iPhone 6C şekilde adlandırılabileceği düşünülüyor. Apple'ın başka iPhone modellerinin başarısını yakalayamayan iPhone 5C modelinden sonra, tıpkı ismi bir başka modelde kullanması isteyeceği ise tyükselişılır. Bakalım yaz aylarına yaklaştıkça ati iPhone modelleri konusunda yeni bilgiler ati mi?

:: Gelecek kuşak iPhone'larda ne bu şeklinde yenilikler bekliyorsunuz?

Yazan: Azim Köse
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar