Gerenköy’de halk toplantısı

Foça Kaymakamlığınca Gerenköy’de düzenlenen halk toplantısında, köy halkı tarım alanlarının ihtiyaçları, karayollarının güvenliği ve asayiş konularında dilek ve şikayetlerini dile getirip yetkililerden bilgi aldı.Foça Kaymakamı...

Google Haberlere Abone ol
Gerenköy’de halk toplantısı

Foça Kaymakamlığınca Gerenköy’de düzenlenen halk toplantısında, köy halkı tarım alanlarının ihtiyaçları, karayollarının güvenliği ve asayiş konularında dilek ve şikayetlerini dile getirip yetkililerden bilgi aldı.

Foça Kaymakamı Ali Çetin’in yönetimindeki halk toplantısına, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, belediyesi meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşları bürokratları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Gerenköylüler, yaklaşık bir saat süren toplantıda; tarım alanlarının ihtiyaçları, karayollarının güvenliği ve asayiş konularında dilek ve şikayetlerini dile getirip, yetkililerden bilgi aldı. Foça Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Gökhan Demirağ, halen yapımı süren Gerenköy Çok Amaç Salonun; meydan, kafeterya ve gençlik merkezinden oluşan yapısıyla önemli bir aktivite alanı olarak halkın hizmetine sunulacağını ifade etti.

Yorumlar