Popovic, Başkan Tankut ile bir araya geldi

Kardemir Karabükspor’un anlaşmaya vardığı Hırvat asıllı Avustralyalı Teknik Direktör Anthony (Tony) Popovic, Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ile bir araya geldi.Kardemir Karabükspor’un Gençlerbirliği ile yapacağı hazırlık maçı...

Google Haberlere Abone ol
Popovic, Başkan Tankut ile bir araya geldi

Kardemir Karabükspor’un anlaşmaya vardığı Hırvat asıllı Avustralyalı Teknik Direktör Anthony (Tony) Popovic, Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ile bir araya geldi.

Kardemir Karabükspor’un Gençlerbirliği ile yapacağı hazırlık maçı öncesi Başkan Tankut’la bir araya gelen Popovic, Karabük’e geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik direktör Popovic, “Gelmeden önce takımın oynadığı maçlarını izledim. Çok iyi bir takıma geldiğimi düşünüyorum. İç sahada Kayseri maçımız var. Belki kısa bir süre var diyebilirler ama bizim için yeterli süre var. Takımda etkili ve iyi oyuncular var. Bir hafta içerisinde bir ekip ruhu ile Kayseri maçına en iyi şekilde hazırlanarak galibiyetle başlamak istiyoruz. Sonuçta sezona iyi bir başlangıç yapan ancak daha sonra 3 hafta mağlubiyete hasret bir takım ve taraftar var” dedi.

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ise, iyi bir hoca ile anlaştıklarını söyleyerek, başarılı olacağına inandıkları için getirdiklerini söyledi.

Başkan Tankut, ayrıca, Popovic ile Pazartesi günü kulüp binasında basın toplantısı yaparak resmi sözleşmeyi imzalayacaklarını da kaydetti.

Yorumlar