Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı play-off turuna yükseldi

Türkiye Üniversitelerarası Basketbol Ligi (ÜNİLİG) K Grubu'nda 2. sırada yer alan Zirve Üniversitesi, 10.

Google Haberlere Abone ol
Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı play-off turuna yükseldi

Türkiye Üniversitelerarası Basketbol Ligi (ÜNİLİG) K Grubu'nda 2. sırada yer alan Zirve Üniversitesi, 10. hafta karşılaşmasında rakibi Okan Üniversitesi’ni 38 sayı farkla 95-57 mağlup ederek grubunu ikinci sırada bitirdi ve play-off turuna yükseldi.

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, yaptığı açıklamada, "Zirve Üniversitesi Basketbol Takımımızı ve teknik ekibimizi aldığı galibiyetten ötürü kutluyorum. Teknik ekibimiz ve takımımız bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Grup maçları boyunca çok başarılı işlere imza attılar. Umuyorum ki geçen sezon şampiyon oldukları gibi bu sezon da Zirve’de bitirerek emeklerimizin karşılığını alırız. Her zaman olduğu gibi play-off turunda da takımımıza desteğimiz devam edecek." diye konuştu.

Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı Başkanı Erdal Budak gruptan çıktıkları için mutlu olduklarını söylerken, "Takımımızı aldığı başarılı sonuçlardan dolayı tebrik ediyorum. İstanbul gibi zor bir deplasmanda farklı kazanarak tur atladığımız için mutluyuz. Hedefimiz Ünilig’de geçen sene kazandığımız şampiyonluğu bu yıl da tekrarlamak. Önümüzdeki maçlara tek tek bakarak tam konsantre bir şekilde bu yolda ilerleyeceğiz ve play-off turundaki Fırat Üniversitesi maçlarına odaklanmaya çalışacağız." dedi.
CİHAN

Yorumlar