Zirve Üniversitesi basketbol bursu ile üniversite okutuyor

Türkiye Üniversiteler Süper Ligi ve Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde oynayan Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı, gelecek sezon için basketbol bursu ile üniversite okuyabilecek başarılı sporcuları bünyesine katmak için üç kamp düzenleyecek.2009...

Google Haberlere Abone ol
Zirve Üniversitesi basketbol bursu ile üniversite okutuyor

Türkiye Üniversiteler Süper Ligi ve Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde oynayan Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı, gelecek sezon için basketbol bursu ile üniversite okuyabilecek başarılı sporcuları bünyesine katmak için üç kamp düzenleyecek.

2009 yılında açılan Zirve Üniversitesi, spora ve sporcuya kurulduğu günden itibaren vermiş olduğu sınırsız desteği bu yılda devam ettiriyor. Üçüncü yılı geride bırakan Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı'nın her yıl başarılarına bir yenisini ekleyerek büyümeye devam ettiğini belirten Rekör Prof. Dr. Adnan Kısa, üniversite olarak spora ve sporcuya sınırsız destek verdiklerini ifade etti.

Üniversite olarak her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceklerini de belirten Kısa, "Üç yıldır vermiş olduğumuz basketbol bursları ile kurulan basketbol takımımız bu sezon çok başarılı oldular. Sporcularımızın bu sportif başarılarının yanında derslerde de başarılı olmaları bizim spora ve sporcuya verdiğimiz desteği bir kat daha anlamlı kılıyor. Üniversite olarak her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olacağız.'' dedi

Oyuncu seçme kampları hakkında bilgi veren Zirve Üniversitesi Basketbol Antrenörü Osman Yağcı ise yeni sporcuları seçmek için üç kamp düzenleyeceklerinin bilgisini verdi. Yağcı, şöyle konuştu:

"Kamplarımızın ilkini 5-6 Haziran 2014 tarihleri arasında, ikincisini 25-28 Haziran 2014 tarihleri arasında, üçüncüsünü ise 2-5 Temmuz 2014 tarihleri arasında Zirve Üniversitesi Kızılhisar Kampüsü'nde yapacağız. Üniversite sınavlarına giren ve kamplara katılmak isteyen sporcuların öncelikle bizimle irtibata geçmelerini istiyoruz."

Kampa davet edilecek sporcuların kamp süresince konaklama ve yemek ihtiyaçlarının üniversite tarafından karşılandığını söyleyen Yağcı, yetenekli basketbolcuları davet etti.

CİHAN

Yorumlar