Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçları 16 Nisan'da

"Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçları tamamlandı.

Google Haberlere Abone ol
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçları 16 Nisan'da

"Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçları tamamlandı. Yarı final ikinci maçları 16 Nisan'da, tarafsız ve tek maç olarak oynanacak final karşılaşması ise 7 Mayıs tarihinde oynanacak.

Kupa'da ilk yarı final maçında Galatasaray ile Bursaspor 2-2 berabere kaldı. Türk Telekom Arena'da oynanan ve Mustafa Kamil Abitoğlu'nun yönettiği maçta Galatasaray'ın gollerini 11. dakikada Sneijder ve 40. dakikada Selçuk İnan (Penaltıdan) atarken, Bursaspor'un gollerini 46. dakikada Volkan ve 88. dakikada Bekir kaydetti. Bursaspor'dan Sercan maçın 90. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Dün akşam Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan diğer yarı final ilk maçında ise Medical Park Antalyaspor, Eskişehirspor'u 1-0 yendi. İlker Meral'in düdük çaldığı karşılaşmada Medical Park Antalyaspor'un golünü 82. dakikada Uğur İnceman kaydetti.

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak yarı final karşılaşmaların ardından kazanan iki takım Ziraat Türkiye Kupası Final mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Yarı final ikinci maçları 16 Nisan'da, final maçı ise 7 Mayıs tarihinde oynanacak.

İlk maçların programı şöyle:

Galatasaray - Bursaspor: 2 - 2
Eskişehirspor - Medical Park Antalyaspor: 0 - 1.
CİHAN

Yorumlar