Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur maçları tamamlandı

Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda 5.

Google Haberlere Abone ol
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur maçları tamamlandı

Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur 17, 18 ve 19 Aralık tarihlerinde oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. Oynanan maçlar sonunda gruplara kalan takımlar da belli oldu.

5. tur maçları sonunda rakiplerini eleyen Elazığspor, Tokatspor, Galatasaray, Medical Park Antalyaspor, Eskişehirspor, Sivasspor, Akhisar Belediyespor ve Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası grup aşamasına katılmaya hak kazandı.

Ziraat Türkiye Kupası Grup Müsabakaları ise 4 takımın seri başı olarak dağıtılacağı kura çekimi ile belirlenmiş 2 grupta 4'er takımla çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Eşleşmeler seri başı sistemine göre belirlenecek ve seri başı 4 takım kura çekimi ile gruplara eşit olarak dağıtılacak. Diğer 4 takım da yine kura ile eşit olarak gruplara ayrılacak.

Oynanan müsabakaların ardından gruplarında ilk iki sırayı alan 4 takım ise, çapraz eşleşme yöntemi ile yarı finalde mücadele edecek. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmaların ardından kazanan iki takım Ziraat Türkiye Kupası Final mücadelesinde karşı karşıya gelecek.
CİHAN

Yorumlar