Ziraat Türkiye Kupası finaline doğru

- Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Antalya'da oynanacak final maçının organizasyon toplantısı yapıldı - Karşılaşmanın oynanacağı Antalya Stadı'ndaki tribünler iki takım taraftarlarına eşit şekilde tahsis edilecek

Google Haberlere Abone ol
Ziraat Türkiye Kupası finaline doğru


İSTANBUL (AA) - Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 26 Mayıs Perşembe günü Antalya'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçının organizasyon toplantısı yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu başkanlığında İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıya, Antalya Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenlik Şube Müdürleri Osman Yıldız ve Alper Bostancı, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Alper Narman ve futbol direktörü Cenk Ergün, Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ve stat müdürü Ayhan Bak, Antalya Stadı sorumluları ile TFF yetkilileri katıldı.

Toplantıda, finalin oynanacağı Antalya Stadı tribünlerinin iki takım taraftarlarına eşit şekilde bölünerek tahsis edilmesi, birinci kategori biletlerin 150, ikinci kategori biletlerin ise 75 liradan satılması kararlaştırıldı.

Galatasaray taraftarları doğu ve kuzey, Fenerbahçe taraftarları ise batı ve güney tribünlerde maçı izleyecek.

Taraftarlar müsabaka biletlerini TFF'nin resmi bilet satış sitesi "bilet.tff.org" adresi üzerinden satın alabilecek. Bilet satışının başlangıç tarihi ilerleyen günlerde açıklanacak.

Final maçından bir gün önce Galatasaray ile Fenerbahçe'nin teknik direktör ve kaptanları ortak bir basın toplantısı düzenleyecek.

Yorumlar