Zıpkınla balık avlama Türkiye Şampiyonası eleme gurubu müsabakaları sona erdi

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun, Kuşadası Belediyesi ile işbirliği içinde düzenlediği "2014 Yılı Zıpkınla Balıkavı Türkiye Şampiyonası (Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu) Eleme Grubu Müsabakaları sona erdi. Çekişmeli geçen...

Google Haberlere Abone ol
Zıpkınla balık avlama Türkiye Şampiyonası eleme gurubu müsabakaları sona erdi

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun, Kuşadası Belediyesi ile işbirliği içinde düzenlediği "2014 Yılı Zıpkınla Balıkavı Türkiye Şampiyonası (Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu) Eleme Grubu Müsabakaları sona erdi. Çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda Yenihisar Spor Kulübü takım halinde birinci oldu.

Kuşadası Belediyesi'nin ev sahipliğinde Kuşadası Körfezi'nde 6 saat süren müsabakaların sonunda 22 spor kulübü ve 96 sporcunun arasından 11 bin 700 puan alan Yenihisar Spor Kulübü birinci, 10 bin 210 puanla Söke Spor Kulübü ikinci, 7 bin 905 puanla Ada Sualtı Spor Kulübü üçüncü oldu.

MADEN İŞÇİLERİ İÇİN SAYGI DURUŞU

Esat Otel'de gerçekleştirilen kupa töreni Soma'da yaşanan elim kaza sonucu hayatını kaybeden maden işçileri için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Sahil Güvenlik Komutanı Akın Coşkunlar, Kuşadası Belediyesi Çocuk, Gençlik ve Spor Komisyon Başkanı Tufan Asrav ve Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Çobanoğlu katıldığı kupa töreninde yarışmada dereceye giren takımlara protokol üyeleri madalya ve kupaları takdim etti.

Madalya ve kupa törenin ardından organizasyona katkı sağlayan Kaymakamlık, Belediye ve Esat Otel yönetime Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Çobanoğlu teşekkür plaketi ve KKTC Avcılık Federasyonu ziyaret plaketi verildi.

CİHAN

Yorumlar