Zeljko Obradovic'den sağduyu çağrısı

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Liv Hospital'ın kendilerinden daha iyi oynayarak galibiyet aldığını söyledi. Obradovic, taraftarlarına da seslenerek, son maçta Galatasaray Liv Hospital'ın her üyesine saygılı davranmalarını...

Google Haberlere Abone ol
Zeljko Obradovic'den sağduyu çağrısı

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Liv Hospital'ın kendilerinden daha iyi oynayarak galibiyet aldığını söyledi. Obradovic, taraftarlarına da seslenerek, son maçta Galatasaray Liv Hospital'ın her üyesine saygılı davranmalarını istedi.

Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 6. maçında Galatasaray Liv Hospital'a 85 - 77 yenilen Fenerbahçe Ülker'de başantrenör Zeljko Obradovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sarı kırmızılı takımı tebrik ederek, "Bu akşam bizden daha iyi oynayarak bizi yendiler. Yine kötü ve yavaş başlaığımız maç oldu. Bu süreçte 10 sayı öne geçtiler, farkı kapatmak için çok enerji harcamamız gerekiyordu. Bir şekilde çözümü bulduk. 4. periyoda 2 sayı önde başladık. Oyuncu seçimlerinde ve rotasyonda sorunlar yaşadık. Top kayıpları yaptık ve çok şut kaçırdık. Bunlar her zamanki problemlerimizdi. Sonunda çözüm bulduk; ama biraz geç kaldık." şeklinde konuştu.

Önlerinde bir maç daha olduğunu hatırlatan Obradovic, sözlerini şöyle tamamladı: "Oyuncularım evimizde daha rahat oynuyor. Bütün sezon böyle oldu. Şampiyonluk maçının bizim evimizde oynanması bir avantaj. Taraftarları bize destek için çağırıyorum ve Galatasaray takımının her üyesine saygılı dvramaya davet ediyorum. Bütün Avrupa'nın konuşacağı final olacak. HErkes adına bugünkü gibi bir ortam olsun, sadece basketbol konuşulsun."

Fenerbahçe Ülkerli Oğuz Savaş ise "Gerçekten çok kötü oynadık; ama maçı kazanmaya getirdiğimiz noktalar oldu. Oralarda gerekeni yapamadık.Kendi evimizde oynayacağımız bir maç var onu kazanıp şampiyon olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar