Zeljko Obradovic: Taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz

Euroleague Top 16 E Grubu 8. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, yarın akşam saat 20.

Google Haberlere Abone ol
Zeljko Obradovic: Taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz

Euroleague Top 16 E Grubu 8. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, yarın akşam saat 20.00'de Olympiacos'u Fenerbahçe Ülker Arena'da ağırlayacak.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın Başantrenörü Zeljko Obradovic ve Euroleague kulvarında ilk defa sarı lacivertli forma ile mücadele edecek olan Blagota Sekulic, zorlu Olympiacos karşılaşması öncesi görüşlerini paylaştı.

Ünlü çalıştırıcı, "Olympiacos'a büyük saygı duyuyorum, ancak bu karşılaşmayı kazanacağız." diyerek yaptığı iddialı açıklamada, "Bizim için çok önemli bir karşılaşma. Gruptaki puan durumunda, Olympiacos ve diğer takımlarla aramızdaki farkın, yalnızca bir galibiyet olduğunu görüyoruz. Son karşılaşmada, Barış ve Dostluk Spor Salonu'nda çok iyi bir atmosfer vardı. Yarınki karşılaşmada da Fenerbahçe taraftarından, bizi aynı coşkuyla desteklemelerini ve hep birlikte galibiyete ulaşmamıza yardım etmelerini bekliyorum. Olympiacos'a büyük saygı duyuyorum, ancak bu karşılaşmayı kazanacağımızı düşünüyorum." dedi.

BLAGOTA SEKULİC: BENİM İÇİN ONUR

Blagota Sekulic ise yaptığı yazılı açıklamada, "Bizim için zor bir karşılaşma. Her iki takım için de şüphesiz çok önemli bir mücadele olacak. Tamamen dolu bir salon bekliyorum. Taraftarlarımız bizi desteklemeye gelecektir. Olympiacos gerçekten iyi bir takım. Son iki sezonun şampiyonu ve Avrupa'nın en iyi takımlarından biri. Gerçekten zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. Fenerbahçe Ülker ile Euroleague'de oynamak benim için bir onur. Tüm gücümle mücadele edip takımıma yardım etmeye çalışacağım." dedi.

HAKEMLER BELLİ OLDU

Bu arada Fenerbahçe Ülker-Olympiacos maçını yönetecek hakemler de belli oldu. Buna göre karşılaşmada Jose Martin (İspanya), Antonio Conde (İspanya) ve Marek Cmikiewicz (Polonya) görev alacak.

Marek Cmikiewicz, bu sezon Fenerbahçe Ülker'in Budivelnik Kiev'i Fenerbahçe Ülker Arena'da 84-68 yendiği maçta düdük çalmıştı. İspanyol hakem Jose Martin ise, normal sezonun 9. haftasında Partizan'ın, Fenerbahçe Ülker'i deplasmanda 79-77 mağlup ettiği maçta görev yapmıştı.

Fenerbahçe Ülker-Olympiacos karşılaşmasının tüm biletlerini, gösterdikleri yoğun ilgiyle, geçtiğimiz Pazartesi günü tüketen taraftarlara ise yönetim teşekkür ederken, Fenerbahçe Ülker yetkilileri, galibiyet kadar, her sayının da büyük önem taşıdığı bu karşılaşmada, taraftarlardan son ana dek takımın yanında olmalarını beklediklerini ifade ettiler.
CİHAN

Yorumlar