Zeljko Obradovic, savunmayı beğenmedi

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Liv Hospital'a 73-64 mağlup oldukları play-off final serisinin 3. maçında takımının savunmasından memnun kalmadığını ifade etti.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında...

Google Haberlere Abone ol
Zeljko Obradovic, savunmayı beğenmedi

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Liv Hospital'a 73-64 mağlup oldukları play-off final serisinin 3. maçında takımının savunmasından memnun kalmadığını ifade etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, maçın ardından yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında son periyotta istedikleri sayıları bulamadıklarını belirterek, bu maça uygun bir savunma yapamadıklarını dile getirdi.

Obradovic, birçok problem yaşadıklarını anlatarak şöyle konuştu: "Bu koşullar altında farklı bir yol bulmaya çalıştık. Alışık olmadığımız bir düzende oynadık. Oyuncularım açısından memnunum, savaştılar. Her maç sonunda yaptığımız gibi analizin ardından hatalarımıza bakacağız. Galatasaray Liv Hospital'ı tebrik ediyorum; ama avantaj hala bizde."

Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu Melih Mahmutoğlu ise "Çok fazla söyleyecek bir şey yok. Galatasaray'ı tebrik ediyoruz. İkinci yarı yaptığımız hataları düzelttik, sonuçta kaybeden biz olduk. Şu an 2 - 1 öndeyiz. Salı günü yapacağımız maçta bugün yaptığımız hataları yapmayıp, Ataşehir'de oynayacağımız maçta şampiyon olmak istiyoruz." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar