Zeljko Obradovic: Bugünkü oynumuzdan tatmin oldum

Galatasaray Liv Hospital'ı 89-70 mağlup eden Fenerbahçe Ülker'de başantrenör Zeljko Obradovic, play-offlarda çok fazla enerjiyle oynamaları gerektiğini belirterek, bugünkü oyunlarından tatmin olduğunu söyledi.Maçın ardından düzenlenen basın...

Google Haberlere Abone ol
Zeljko Obradovic: Bugünkü oynumuzdan tatmin oldum

Galatasaray Liv Hospital'ı 89-70 mağlup eden Fenerbahçe Ülker'de başantrenör Zeljko Obradovic, play-offlarda çok fazla enerjiyle oynamaları gerektiğini belirterek, bugünkü oyunlarından tatmin olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, "Savunma olarak çok agresif oynadık ve çok kolay sayı bulduk. Bazı yerlerde de gerçekten şanslıydık. Emir'in iki 3'lük normal değildi. Ve ilk yarıda önde olmayı hak ettik. Çünkü daha iyi oynadık." ifadelerini kullandı.

Play-offlarda 48 saatte bir maça çıktıklarını kaydeden tecrübeli antrenör, "Bütün oyunculardan faydalanmaya çalışıyorum. Oyuncularımı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum. İki takım arasındaki diyalogdan da memnunum, inşallah böyle devam eder." şeklinde konuştu.

Şampiyonluk şansının sorulması üzerine Obradovic, "Şu anda şansımız aynı. Maç maç gidiyoruz. İkinci maç çok önemli o yüzden maç maç gitmemiz gerekiyor. Çok zor maç olacak. Galatasaray'a da son derece saygımız var. Esas kaliteleri bu akşamki gibi değil, çok daha iyi oynayabileceklerini biliyoruz. Bizim de daha iyi oynayabileceğimiz anlar olacak." cevabını verdi.

Genç basketbolcu Berk Uğurlu ise "İlk maç bizim için çok önemliydi. Koç da kazanırsak büyük avantaj olacağını söylemişti. Kazanmasını bildik. Koç da bana süre verdi. İyi kullandığımı düşünüyorum. İnşallah ikinci maçı da kazanır oraya avantajlı şekilde gideriz." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar