Zeki Alasya, Fethiyespor aşığı çıktı

Ailesi ile birlikte Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatil yapan sinema sanatçısı Zeki Alasya, Fethiyespor hayranı çıktı. Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk ile bir araya gelerek futbol muhabbeti yapan ünlü sanatçı 48 numaralı Fethiyespor formasıyla...

Google Haberlere Abone ol
Zeki Alasya, Fethiyespor aşığı çıktı

Ailesi ile birlikte Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatil yapan sinema sanatçısı Zeki Alasya, Fethiyespor hayranı çıktı. Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk ile bir araya gelerek futbol muhabbeti yapan ünlü sanatçı 48 numaralı Fethiyespor formasıyla poz verdi.

    Eşi ile birlikte Günlüklü koyunda tatil yapan Zeki Alasya, Fethiyespor Başkanı ismail Öztürk ile bir araya geldi. Kulüp Başkanı İsmail Öztürk ile eşinin hediye ettiği isminin yazılı olduğu formayı alan duayen sanatçı, Fethiyespor sevgisini açığa vurdu. Fethiyespor'un gönüllerde taht kurduğunu kaydeden Alasya, "Ege'nin tek temsilcisi olan bu takımı çok daha yukarılarda görmek en büyük dileğimiz. 2014-15 sezonunda tekrar hak ettiğiniz ligde olacağınızdan hiç kuşkum yok. Bu sene şampiyonluk yarışında ben ve ailem Fethiyespor'un takipçisi olarak gönülden takımı destekleyeceğiz." dedi.

    Fethiyespor formasıyla poz veren Zeki Alasya liglerin başlamasıyla birlikte Fethiyespor'un maçını tribünde izlemek için söz verdi.

CİHAN

Yorumlar