Zalgiris'ten Cim-Bom mesajı

Zalgiris Kaunas coachu Krapikas, "Galatasaray'a karşı ilk maçta yaptığımız hataları yapmamamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Zalgiris'ten Cim-Bom mesajı

Galatasaray Liv Hospital'in Turkish Airlines Euroleague'de yarın karşı karşıya geleceği Zalgiris Kaunas takımının koçu Gintaras Krapikas açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, "Galatasaray'a karşı ilk maçta berbat oynadık. Kabul edilemez hatalar yaptık. Bunları yine etmememiz gerekiyor. Bunlar değil Euroleague; alt seviyede dahi yapılmaması gereken hatalardı. Evde oynamak avantajımız ve rakibi de iyi analiz ettik" dedi.

Litvanyalı antrenör şöyle devam etti: "Carlos Arroyo benzeri aşırı ciddi bir oyuncuları var. Pocius da iyi oyuncu fakat istikrarsız. Arturas Gudaitis'ten bu maçta yararlanamayacak olmamız bizim için eksi olacak. Çünkü son maçlarda takıma kocaman yardım sağlamıştı" diye konuştu. 

Sakal muhabbeti güldürdü

Gintaras Krapikas'ın Litvanyalı gazetecilerle bulunan sohbetinde eğlenceli anlar da yaşandı. Bir süredir sakal bırakan 53 yaşındaki coacha "Sizi böyle izlemeye alışık değiliz. İmajınızı değiştirmeyi düşünüyor musunuz?" diye soruldu. Krapikas bunun üstüne "Galatasaray maçına traşlı bir biçimde çıkacağım" cevabını verdi.  

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar