Zağnosspor'da transfer

- Bayanlar Hentbol Süper Lig takımı, Sırp sol kanat oyuncusu Djokovic ile sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı

Google Haberlere Abone ol
Zağnosspor'da transfer


TRABZON (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig takımlarından Zağnosspor, geride kalan sezon Sırbistan'ın ZRK Naisa takımında forma giyen sol kanat oyuncusu Anastazija Djokovic'i transfer etti.

Kulüp binasında düzenlenen ve Zağnosspor Kulübü Başkanı Emre Aksoy, hentbol takımının başkanı Haluk Selim ile yardımcısı Abdülaziz Baş'ın hazır bulunduğu törende, Djokovic ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Haluk Selim, törende yaptığı konuşmada, önemli bir ismi kadrolarına kattıklarını belirterek, "Yeni sezon için kadroya takviyeler yapıyoruz. Önümüzdeki sezon ülkemizi Avrupa kupalarında en iyi şekilde temsil edebilmek adına kadromuzu çok iyi oyuncularla güçlendireceğiz. Hepimiz için hayırlısı olsun." dedi.

Anastazija Djokovic ise kısa sürede Trabzon'u gezme fırsatı bulduğunu kaydederek, "Zağnosspor ile ilgili daha önce burada oynayan arkadaşlarımdan bilgi aldım. Hem kenti hem kulübü çok övdüler. Gerçekten de dedikleri kadar var. Ben de kulübün faaliyetlerini az çok internet üzerinden takip etme fırsatı bulmuştum. İyi bir kulübe geldiğim için mutluyum. Umarım birlikte iyi bir sezon geçireceğiz. Bize her yer Trabzon." ifadelerini kullandı.

Yorumlar