Zağnosspor, yeni maçlara odaklandı

- Kulüp başkanı Baş: "Bundan sonra lig ve Türkiye Kupası'ndaki maçlarımıza odaklanacak ve en iyi sonuçları almaya çalışacağız"

Google Haberlere Abone ol
Zağnosspor, yeni maçlara odaklandı


TRABZON (AA) - Hentbolda Kadınlar EHF Challenge Kupası çeyrek final rövanşında İspanya ekibi Rocasa Gran Canaria'ya 37-25 yenilerek elenen Zağnosspor'un kulüp başkanı Abdülaziz Baş, sezonun kalan bölümünde lig ve Türkiye Kupası'ndaki maçlara odaklanacaklarını ve en iyi sonuçları almaya çalışacaklarını belirtti.

Baş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Avrupa'da iyi bir sezon geçirdiklerini ve giderek tecrübe kazandıklarını söyledi.

EHF Challenge Kupası'nda çeyrek final oynama başarısı gösterdiklerini kaydeden Baş, şöyle devam etti:

"Daha da ileriye gidebilirdik ancak hem sakat oyuncularımızın oluşu hem de maddi problemlerden ötürü sıkıntılar yaşadık. Hentbol 7 kişiyle oynanan bir oyun. Biz İspanya'ya ilk 7 harici, iki yedek oyuncu, bir de yedek kaleci ile gittik. Bir de takıma moral motivasyon versin diye sakat olan ikinci kaptanımızı getirdik. Maddi zorluklardan dolayı da iki maçı deplasmanda oynamayı kabul ettik. Çünkü Avrupa kupalarında mücadele etmek için ciddi bir bütçenizin olması gerekiyor."

Abdülaziz Baş, hentbolun diğer branşlar gibi olmadığına işaret ederek, "Zağnosspor olarak Trabzon'u ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Hem içeride hem de deplasmanda oynadığımız maçlarda gereken misafirperverliği, hoşgörüyü ve kardeşliği göstererek hem ilimizin hem de ülkemizin tanıtımına en iyi katkıyı sunma gayretinde olduk. Yüreği, gönlü bizimle olan, desteğini bir an olsun takımımızdan esirgemeyen herkese teşekkür ederiz." diye konuştu.

Oyuncuları da verdikleri mücadeleden dolayı tebrik eden Baş, "Ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar. Maddi sıkıntılarımız olmasa daha üstlere çıkabilir, belki de final oynayabilirdik. Sağlık olsun. Bundan sonra lig ve Türkiye Kupası'ndaki maçlarımıza odaklanacak ve en iyi sonuçları almaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar