Zağnosspor gelecek sezonu planlıyor

- Kulüp başkanı Aksoy: "Ülkemizi önümüzdeki sezon Avrupa'da temsil edeceğiz. Bu hepimize ayrı ayrı sorumluluk yüklüyor"

Google Haberlere Abone ol
Zağnosspor gelecek sezonu planlıyor


TRABZON (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig'de play-off yarı finali oynayan ve önümüzdeki sezon Türkiye'yi Avrupa Challenge Kupası'nda temsil etme hakkı kazanan Zağnosspor'un kulüp başkanı Emre Aksoy, bu durumun herkese ayrı bir sorumluluk yüklediğini söyledi.

Aksoy, kentte bir restoranda düzenlenen sezon sonu yemeğinde yaptığı konuşmada, iyi bir dönem geçirdiklerini belirtti.

Oyuncuların sezon boyunca iyi mücadele ettiğini vurgulayan Aksoy, şunları kaydetti:

"Yarı finale kadar çıkmamız bizim için iyi bir sonuçtu ancak finali de elimizden kaçırdığımızı söyleyebilirim. Sizlerden önümüzdeki sezon daha iyi olmanızı bekliyorum. Şimdi omuzlarımızdaki yük Avrupa Challenge Kupası'na katılacak olmamızdan dolayı daha da arttı. Ülkemizi önümüzdeki sezon Avrupa'da temsil edeceğiz. Bu hepimize ayrı ayrı sorumluluk yüklüyor. İnşallah önümüzdeki sezon hepimiz için daha iyi olacak."

Zağnosspor Kadın Hentbol Takımı Başkanı Haluk Selim de gelecek sezonun planlamasını yapmaya şimdiden başladıklarını ifade ederek, "Teknik heyetin raporları doğrultusunda aramıza yeni katılacak sporcular olacak. Eksik yerlerimizi tamamlayıp seneye hem lig, hem Türkiye Kupası, hem de Avrupa Challenge Kupası'nda başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Yorumlar