Zafer Kupası Yat Yarışları

- Kuşadası Yat Kulübü'nün (KAYK) 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği 4. Zafer Kupası Yat Yarışları başladı

Google Haberlere Abone ol
Zafer Kupası Yat Yarışları

AYDIN (AA) - Kuşadası Yat Kulübü'nün (KAYK) 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği 4. Zafer Kupası Yat Yarışları başladı.

Kuşadası Belediyesi ile Setur Marina'nın sponsorluğunda Kuşadası Marina Yat Limanı'nda gerçekleştirilen ve Türkiye'nin farklı illerinden 25 teknenin katıldığı yarışları, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç da izledi.

Yarış öncesinde, yarışmacılara başarılar dileyen Rahmi Koç, "Gönül isterdi ki ben de bu yarışa arkadaşlarla katılabilseydim. Maalesef olmayacak. Hepsine bol şanslar. İyi rüzgarlar temenni ediyorum. İnşallah yelken patlatmadan, direk kırmadan sağ salim marinalara dönerler." dedi.

KAYK Başkanı Gökhan Aydın da 2 gün sürecek yarışlara Ayvalık, Çeşme, Urla, Sığacık, Bodrum, Marmaris ve Didim’den katılımcıların olduğunu belirterek, "Birbirine denk tekneler, gruplar halinde kendi aralarında yarışıyor. 25 teknemiz altışar ve yedişer olmak üzere gruplara ayrıldı. Bu gruplar sonunda bir, iki ve üçüncü olmak üzere ödüllendirilecek." ifadelerini kullandı.

Yarışın başlamasının ardından yarışmacılar, rüzgarı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışırken renkli görüntüler oluşturdu.

Yorumlar