Yüzüncü Yıl Spor Salonu Nilüfer’e çok yakıştı

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından yapılarak kapılarını açan Yüzüncü Yıl Spor ve Gençlik Merkezi, spor salonları ve merkezleriyle halkı imkanlardan yararlanmaya davet ediyor.    Spora yaptığı katkı ve yatırımlarla...

Google Haberlere Abone ol
Yüzüncü Yıl Spor Salonu Nilüfer’e çok yakıştı

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından yapılarak kapılarını açan Yüzüncü Yıl Spor ve Gençlik Merkezi, spor salonları ve merkezleriyle halkı imkanlardan yararlanmaya davet ediyor.

    Spora yaptığı katkı ve yatırımlarla Nilüfer’i spor kenti yapmak için projelerini hayata geçiren Nilüfer Belediyesi, Yüzüncü Yıl Spor ve Gençlik Merkezi’ni düzenlenen törenle hizmete açtı. Uluslararası standartlara sahip olan, 4 bin 500 metre kare alana sahip spor merkezi Nilüfer’e ayrı bir renk kattı.

    Uluslararası Basketbol Federasyonu standartlarına uygun, 500 seyirci kapasiteli salon birçok uluslar arası müsabakaya da ev sahipliği yapacak şekilde tasarlandı.

    Zemin kat soyunma odası, 1. kat idari ofisler, üst katta fitness salonu olacak şekilde inşa edilen merkezde kafeterya, sauna ve son teknolojik aydınlatmasıyla son derece modern bir yapı oldu. Yüzüncü Yıl Spor ve Gençlik Merkezi son teknolojisiyle bölge halkına da gruplar halinde abonelik şartıyla voleybol, basketbol, oynama imkanı sunuyor.

CİHAN

Yorumlar