Yüksel Günay için tören düzenlendi

Geçtiğimiz Cuma Günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay için Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde bir tören düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Yüksel Günay için tören düzenlendi

Geçtiğimiz Cuma Günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay için Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde bir tören düzenlendi.

Saat 11.00'de başlayan törene, başta Günay'ın ailesi olmak üzere, başkan Aziz Yıldırım, yönetim kurulu ve divan kurulu üyelerinin yanı sıra Fenerbahçeli fuıtbolcular, teknik heyet ve kulüp çalışanları katıldı.

Törende okunan duaların ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım bir konuşma yaptı. Yıldırım konuşmasında, Yüksel Günay ile bugüne kadar uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, "Yol arkadaşımdı." ifadesini kullandı.

BAŞKAN AZİZ YILDIRIM: FENERBAHÇE SEVDASINDA YOL ARKADAŞLARIMDAN BİRİYDİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Yüksel Bey Fenerbahçe'nin aydınlık yüzüydü. O Fenerbahçe'ye hizmet etti. Benim yol arkadaşımdı. Kendi mülklerini satıp kulübe getiren bir kişilikti." diyerek konuşmasında sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her zaman onunla uyum içerisinde çalıştık. Bize çok katkısı olmuştur. Allah onu aramızdan aldı. Tabiki hepimiz oraya gideceğiz. Allah rahmet eylesin. Cennette inşallah hep beraber olacağız. Yüksel Günay Fenerbahçe'nin görünen yüzlerinden biriydi. Toplumda Fenerbahçe'yi temsil eden, divan kurulu Başkanı olarak Fenerbahçe'nin aydınlık yüzüydü. 10 yılı kesintisiz, arada 2 yıl olmak üzere toplam 12 yıl beraber Fenerbahçe'ye hizmet ettik. Fenerbahçe sevdasında benim yol arkadaşlarımdan biriydi, Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum.

Yüksel Günay, 60'lı yıllardan beri Fenerbahçe'ye hizmet etmiş insanlardan biriydi. O dönemlerde kulübün ihtiyacı olan her şeyi başkan vekilliği genel sekreterlik hizmet yaparak karşılayan biriydi. Kendi varlıklarını satarak Fenerbahçe'ye getiren bir kişiydi. Onu rahmetle anıyoruz. Gerçek bir Fenerbahçeliydi. 10 yıl boyunca kötü günlerimizde her zaman bize destek oldu, uyum içinde çalıştık. Kulübün her şeyinde bizimle birlikte oldu, sponsorlara yapılan görüşmelerde katkıda bulunmuştur, her zaman Fenerbahçe'yi düşünmüştür. Allah onu aramızdan aldı. Hepimiz oraya gideceğiz. Dostlarının sevenlerinin buraya gelmeleri mutluluk verici. Allah rahmet etsin. Cennette inşallah hep beraber görüşürüz. Allah rahmet etsin Yüksel Baba."

Merhum Yüksel Günay'ın cenazesi daha sonra omuzlara alınarak tören alanından, Ataşehir Mimar Sinan Camii'ne götürüldü. Cenaze burada öğle namazına mütaakip kılınacak namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
CİHAN

Yorumlar