Yozgat Bozokspor'un hentbolda Süper Lig'e alınması

- Yozgat Bozokspor Kulübü Başkanı Cenker Doğan: - "Bu saatten sonra daha büyük bir sorumluluğun altına girdiğimizin bilincindeyiz"

Google Haberlere Abone ol
Yozgat Bozokspor'un hentbolda Süper Lig'e alınması

YOZGAT (AA) - Yozgat Bozokspor Kulübü Başkanı Cenker Doğan, Türkiye Hentbol Federasyonunun kararıyla takımlarının Erkekler Süper Lig'e alınması konusunda "Bu saatten sonra daha büyük bir sorumluluğun altına girdiğimizin bilincindeyiz.'' dedi.

Doğan, Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda düzenlediği basın toplantısında, Yozgat Bozokspor Erkek Hentbol Takımı'nı 3 yıl önce kurduklarını ve geçen sürede ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Yozgat Bozokspor'un 2016-2017 sezonunda Süper Lig'de yer almasının dün tescillendiğini ifade eden Doğan, "Bu başarı sadece bizlerin değil, Yozgat halkının. Biz bu yola çıkarken Yozgat'ın adı için çıktık. Bu, Yozgat ve bizim için büyük onurdur. Bu saatten sonra daha büyük bir sorumluluğun altına girdiğimizin bilincindeyiz. Hedeflerimizden hiçbir zaman sapmadık, sapmayacağız. Daha büyük hedeflere doğru yola çıkıyoruz.'' diye konuştu.

Süper Lig'de başarılı ve kalıcı olmayı hedeflediklerini vurgulayan Doğan, geçen sezon takımda yer alan oyuncuların yüzde 80'i ile yeniden anlaştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Görüştüğümüz yabancı ve yerli oyuncular var. Kulübümüze gelmek isteyen birçok oyuncu mevcut. Eksik bulunan mevkilerimiz için birden fazla oyuncuyla görüştük. Onlarla da büyük ölçüde anlaştık fakat tescilleri bekledik. Ramazan Bayramı'na kadar transferlerimizi bitirip lig hazırlıklarına başlayacağız. Takımımızın ana şablonu yüzde 90 oluşmuş durumda. Ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz.''

Yorumlar