Yine Karşı Karşıya Geldiler

G.Saray-Chelsea eşleşmesi, iki hocayı tekrar karşı karşıya getirecek.

Google Haberlere Abone ol
Yine Karşı Karşıya Geldiler

Geçen sezon biri Madrid'i, diğeri de City'yi çalıştırırken aynı grupta kozlarını paylaşan Mourinho ve Mancini, birbirlerine karşı çok ağır sözler sarf etmişti

Galatasaray ile Chelsea’nin eşleşmesi, iki hocayı tekrar karşı karşıya getirecek. İki teknik adamın son buluşması geçen sezondu, ancak ikisi de farklı takımları çalıştırıyordu. Mourinho Real Madrid’in, Mancini de Manchester City’nin başındayken, aynı gruba düşmüşlerdi. City’nin sahasındaki maç 1-1 berabere bittikten sonra Mancini gruplarda turnuvaya havlu atmış, Mourinho ise grubu lider tamamlamıştı. 

Ben olsam şehirden kovarım


Bu süreçte Mourinho, “Manchester City’nin başkanının yerinde olsaydım, bu gruptan çıkmayı başaramadığı takdirde Mancini’yi şehirden kovardım” açıklaması yaparken, Mancini ise “Mourinho benim başkanım değil, sahibim de değil. Mourinho’nun ne söylediği benim için ilginç değildi. Mourinho her şey hakkında konuşmak istiyor. Benim için ise önemli değil. Bazen bunu kıskançlıkla bağdaştırıyorum ama burada 20 yıl kalmayacağım. Şu anda buradayım ve ekip arkadaşlarımla iyi bir şekilde çalışıyoruz” cevabını vermişti.

Yorumlar