Yılmaz Vural: Şu an bir adım öndeyiz

PTT 1. Lig Play-Off yarı final ilk karşılaşmasında Orduspor'u 2-1 yenen Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, aldıkları galibiyetle şu an için bir adım önde olduklarını söyledi. Yılmaz Vural, maç sonrası yaptığı açıklamada,...

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz Vural: Şu an bir adım öndeyiz

PTT 1. Lig Play-Off yarı final ilk karşılaşmasında Orduspor'u 2-1 yenen Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, aldıkları galibiyetle şu an için bir adım önde olduklarını söyledi.

Yılmaz Vural, maç sonrası yaptığı açıklamada, rakiplerinin orada gol yemeden 1-0 kazması durumunda heveslerinin kursaklarında kalacağını ifade etti. Vural, "Dolayısıyla yenilen gole çok üzüldüm. Çok erken oldu. Çok da konsantre idik, maçın geneline hakimdik. Dakika 1'di galiba bir faul atışı oldu. Top döndü geldi, Eren vurdu. Mitroviç'e çarptı, ters köşeye gitti. Bir şanssızlık tabi. Ondan sonrası takımımız maça asıldı. Maçı bırakmadı. Çünkü şanssızlığı yenmesi gerekiyordu. Sonuç olarak 43. dakikada çok iyi bir çıkışımız oldu. Mehmet Yıldız, gol atarak bize bir oh dedirtti. İkinci devre tabi zaten rakibi daha önceden de tanımışlığımız vardı. Bazı uygulamadığımız ufak tefek eksikliğimiz vardı. Bunu daha uygular hale gelince baskıyı daha iyi kurduk. 68. Dakikada ikinci golü bulduk." diye konuştu.

Bu golün 3 puan almalarındaki önemine işaret eden Vural şöyle devam etti: "Ondan sonra rakip bu skoru değiştirmek adına yüklendi. Biz karşılamaya çalıştık. Takımımızda çok fedakarlık yapan arkadaşlarımız vardı. Ali Tandoğan bunlardan biri. Gol yemeden kazanmamız çok önemli idi gol yedik kazandık. Onların attığı gibi bizde orada gol atabiliriz. Şu anda bir adım öndeyiz. İki ayaklı maçlar hakikaten kolay değildir. Şimdi evinde oynayacak seyircisinin önünde oynayacak. Umarım oradan bizi finale taşıyacak skoru alırız."

YEREL GAZETE SAHİBİ VURAL'I KUCAKLAYIP HAVAYA KALDIRDI

Öte yandan Yılmaz Vural'ı basın toplantısı öncesi yerel bir gazetenin sahibinin kucaklayarak kaldırması ve tebrik etmesi ilginç görüntüler oluşturdu.

Mersin İdmanyurdu futbolcuları Nurullah Kaya ve Güven Varol ise kazandıkları için mutlu oldukların kaydetti.

ÖZKARA: ORDUDA SEYİRCİMİZLE BULUŞUP ÜS TURA ÇIKMAK İSTİYORUZ

Orduspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara ise yarı final maçı için Mersin'e gelerek heyecanlı bir futbol seyrettirdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Maçın başında golü bulduklarını ifade eden Özkara, "Mersin İdmanyurdu'nu biz çok iyi etüt etmiştik. Bunda başarılı olduk. Basit iki gol yedik. Oyuncu arkadaşlarımın oynadığı oyundan ben son derece memnunum. Şu maç çok daha farklı olabilirdi. Farklı bir sonuçla burdan ayrılabilirdik. Ama iki ayaklı maçlarda deplasmanda atılan golün değerini herkes biliyor. Bu bizim için çok anlamlı ve önemli." ifadelerini kullandı.

Ortaya koydukları futbol nedeniyle arkadaşlarını kutlayan Özkara şöyle devam etti: "Çok güzel mücadele ettiler. Çok gol pozisyonuna girdiler. Basit bir golle yenildik. Bunlar taktik maçları. İnşallah Ordu'da seyircimizle bütünleşip üst tura çıkmak istiyoruz. İnşallah başarırız."

Ordusporlu futbolcular Eren Özen, Alişan Şeker ise öne geçtikleri maçı kaybettikleri için duydukları üzüntüyü dile getirdi. CİHAN

Yorumlar