Yılmaz Vural: Eksik kalmamıza rağmen akıllı oynayıp sonucu almasını bildik

PTT. 1. Liginde Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Bucaspor karşısında akıllı oynayarak sonucu almasına bildiklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz Vural: Eksik kalmamıza rağmen akıllı oynayıp sonucu almasını bildik

PTT. 1. Liginde Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Bucaspor karşısında akıllı oynayarak sonucu almasına bildiklerini söyledi.
    Vural, 3-1 kazandıkları maç sonrası yaptığı açıklamada birinci devre kendilerinin 4, rakiplerinin 2 pozisyonu olduğunu ifade etti.
    Futbolun konsantrasyon eksikliğine gelmediğini ifade eden tecrübeli hoca, "Yani iki pozisyonu neticelendirebilseler belki kalemizde gol olur. Yani çok kale içinde idi müsaade etmedik Allah'tan adamları da yanlış yaptı. Sonradan tempoyu kontrolümüze aldık. İki tane duran toptan attığımız gol ile 2-0 öne geçtik." diye konuştu.     
    İlk 45 dakika sonrasında Berkay'ın atılmasının bütün planlarını altüst ettiğini anlatan Vural, şöyle devam etti: "10 kişi oynamak tabi kolay değil. Ona göre bir oyun tarzı benimsemek durumunda idik. Taktik anlamında oyuncularımız çok iyi uyguladılar. Alan kapattılar, rakibe hata yaptırdılar. Kaptığımız bir toplada iyi bir kontrolle gol bulduk ki o bizi rahatlattı. Oyunun sonuna doğru yediğimiz gol arkasında bir gol ve bir gol daha olabilirdi. Çünkü eksiksiniz, çok çekiliyorsunuz, hata yapmaya müsait bir ortam var. Çok şükür bu oluşmadı. Çünkü karşınızdaki rakip Türkiye liginin en çok pas yapan bir takımı. Yetenekli bir kadro, sonuç olarak deneyim denilen şey bu olsa gerek eksik kalmamıza rağmen çok akıllı oynayıp sonucu almasını bildik."
    Futbolculardan Nurullah Kaya ve ve Gökhan ise kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

ADIGÜZEL: YOLUMUZA BU ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ

    Bucaspor Teknik Direktörü Mehmet Nuri Adıgüzel ise şampiyonluğa oynayan Mersin gibi kaliteli bir takım ile oynadıklarını hatırlattı.
    Rakiplerinin duran iki toptan ilk yarı iki gol bularak devreyi 2-0 kapadığını belirten Adıgüzel "Ancak ikinci yarı bizim yaptığımız bir reorganizasyondan sonra biraz toparlandık. Dengeyi sağlamaya çalıştık ama Mersin idmanyurdu bir kişi eksik oynamasına rağmen bir birçok gol pozisyonu yakaladık. Bunlardan yararlanamadık bir tanesini atabildik. Durumda 3-1 skorla bitti. Mersin İdmanyurdunu kutluyornum. Bizde yolumuza bu şekilde devam edeceğiz." diye konuştu.     
    Bucaspor futbolcusu Abdulllah Balukov ise maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti. CİHAN

Yorumlar