Yılmaz Vural: Boluspor maçını kazanmamız lazım

PTT 1. Lig’de mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nun Teknik Direktörü Yılmaz Vural, hafta sonu oynayacakları Boluspor maçını kazanmaları gerektiğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz Vural: Boluspor maçını kazanmamız lazım

PTT 1. Lig’de mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nun Teknik Direktörü Yılmaz Vural, hafta sonu oynayacakları Boluspor maçını kazanmaları gerektiğini belirtti.

Vural, Macit Özcan Spor Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında kulübün tüm çalışanları ile artık tüm konsantrasyonu ile önümüzdeki 9 maçı kazanmak adına uğraşacaklarını söyledi.

Kendi hesaplarına göre 7-8 maç kazanmanın bile 1. ve 2.lige yükselmeye yetmediğini ifade eden Vural, "Yani bu takım 9 maçı da kazanmalı birisini bile kaybetmemeli. Bir hesaplama yaptık objektif bir değerlendirme yapmaya çalıştık. Baktık kolay değil hakikaten. Şu var ki en azından play offta mücadele etmek mümkün olabilir." diye konuştu.

Takımda prim sistemini değiştiklerini anlata Vural şöyle devam etti: "Hatta pirim sistemimizde değişiklik yaptık 9-10 maçı kazanmak zorunda olan bir takımın beraberlik anlayışını ortadan kaldıralım. Biz içeride dışarıda her maçı kazanmak için biraz daha maddi desteği artıralım. Ne zaman takım 1-2'lik şansını kaybederse eski prim sistemine dönmüş olur. Play-off'u zaten garantilemiş bir takım olarak İnşallah bir sıkıntı olmaz."

Bu hafta Boluspor maçını kazanmalarının kendilerini biraz daha yukarıya yaklaştıracağını anlatan Vural, "O açıdan bugünden itibaren çok iyi hazırlanıp çok önemli maçı kazanmamız icap ediyor. Bolu'nun durumuna aldanmamamız lazım. Boluspor bana sorarsanız ligin en iyi kadrolarından birine sahip. Hakikaten çok dinamik çok disiplinli oynayan bir takım. Evinde oynuyor taraftarı önünde oynuyor. Ama bizimde gücümüz her takımı yenecek kadar var." şeklinde konuştu.

YEREL YÖNETİMLER DESTEK VERMELİ
Yerel yönetimlerin takıma destek vermesi gerektiğine işaret eden Vural,
önümüzdeki dönemde vali, belediye başkanı ve sivil toplum örgütleri ile emniyet müdürüne bir ziyaret gerçekleştirmek istediklerini iade etti. Bununla ilgili bir toplantı yapacaklarını anlatan Vural şunları kaydetti: "Adını ne koyarsanız koyun yerel yönetimleri bu işin içine katmak durumundayız. Çünkü Mersin'in idareci ve sahipleri onlar. Futbolun bir yanının spor olmadığını defalarca söylüyorum. Bu çok önemli bir sosyal olay. 2 milyonluk kentin psikolojisini dengeleyen, kitleleri bir araya getiren çok önemli bir olay. Bu konuya ilgisiz kalmamaları gerekiyor."
CİHAN

Yorumlar