Yılmaz Vural: 90 dakikayı başarı ile tamamlarsak Süper Lig'deyiz

PTT 1. Ligi play-off final maçında Pazar günü İstanbul'da Samsunspor ile karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 90 dakikayı başarı ile tamamlayabildikleri takdirde tekrar Süper Lig'e çıkacaklarını söyledi.   &nb

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz Vural: 90 dakikayı başarı ile tamamlarsak Süper Lig'deyiz

PTT 1. Ligi play-off final maçında Pazar günü İstanbul'da Samsunspor ile karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 90 dakikayı başarı ile tamamlayabildikleri takdirde tekrar Süper Lig'e çıkacaklarını söyledi.

    Vural, Mersin Hilton Oteli'nde düzenlediği basın toplantısında tekrar düştükleri Süper Lige çıkmak için önemli bir avantaj yakaladıklarını ifade etti. Süper Lig'e tekrar çıkmak için 90 dakikalarının bulunduğunu ifade eden tecrübeli hoca, "Tabiki rakibimiz Samsunspor onlarda da bizim gibi uzun süredik play-off'a hazırlanan bir takım. Onunda hemen hemen kadrosu belli sabit. İlk oynadığı play-off maçı ile ikincisi arasında iki tane oyuncusunu değiştirdi. Çok fazla bir kadro değişimleri yok. Yani aynı ekiplerle devam etti. Onlarda başarılı oldular. Evinde 1-0 dışarda 1-1 kalarak sonuç olarak iki takım olarak pazar günü nasip olursa 17.30 Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda final maçında karşılaşacağız" diye konuştu.

    Samsunspor'un verilen ceza nedeniyle maçı seyircisiz oynayacağını anlatan Vural, ancak buna Samsun takımının bir itirazının olduğunu hatırlattı.

    Rakibin seyircisinin oraya gelmesinin onlar için küçükte olsa bir avantaj olduğunu anlatan deneyimli teknik adam, "Ben Samsun takımının seyircisinin çok etkili olduklarını ilk oynadıkları Ankaraspor maçında takımın olduğu kadar seyirci baskısınında önemli rol olduğunu düşünüyorum. Fakat Futbol Federasyonunun itirazlarını nasıl değerlendirecek bilmiyorum. Bana kalırsa gelsinler futbol seyirci ile güzel. 52 bin tane taraftar olsun yarısı bizim yarısı onların bu atmosferde bir maç oynayalım ve bütün Türkiye izlesin. Kendi fikrim bu. Ama tabi bir kural varsa da ve bunuda uygulayacaklarsa o da olası bir şey." şeklinde konuştu.

    Takımlarının Şükrü Saraçoğlu Stadında antrenman yapması için Fenerbahçe takımı ile de görüşmelerinin devam ettiğini anlatan Vural "Onlarda bize yardımcı olup sahalarını bir günlügüne verirlerse biz cuma akşamı 22.25 uçağı ile İstanbul'a giderek kampa gireceğiz." dedi. CİHAN

Yorumlar