Yılmaz Özer: Ligde kalmak için gerekli herşeyi yapacağız

Boluspor Teknik Direktörü Yılmaz Özer, PTT 1. Lig'de kalmak için gerekli herşeyi yapacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz Özer: Ligde kalmak için gerekli herşeyi yapacağız

Boluspor Teknik Direktörü Yılmaz Özer, PTT 1. Lig'de kalmak için gerekli herşeyi yapacaklarını söyledi.

İstanbul BBSK'ye 4 - 1 mağlup olan Boluspor'da teknik direktör Yılmaz Özer, geride bıraktıkları iki haftada kazanarak İstanbul'a moral ve motivasyonları yüksek olarak geldiklerini ve maça da öyle başladıklarını belirtti. Yılmaz Özer, şöyle konuştu:

"O iki haftada aldığımız galibiyetlerde Manisa'da Zlatkov'u geçen hafta da Emre'yi kaybettik. Düzenli oynayan oyuncuların kadrodan eksilmesi, tabii bizim de zaman zaman oyun içinde değişkiklik yapmamızı gerektiyor. İstanbul BBSK'nin gücünü biliyorduk. Onun için temkinli başladık. Bizim bulduğumuz golle devreyi kapattığımızda içeriye moral ve motivasyonu yüksek girdik; ama kırmızı karttan sonra açıkçası İstanbul BBSK oyunu istediği gibi yönlendirdi.

Matematiksel olarak değilse de bize göre şampiyon oldular. Biz artık iki tane çok önemli maç oynayacağız. Artı o maçların da bizim için telafisi yok. Oyuncularımız bu iki maçı alacak tecrübe ve kalitede. Oyuncularımız bu işin bilincindelerdir ve bu olayı sahiplenecektirler. Buraya gelen seyircilerimizi üzğün gönderdiğimiz için biz de üzüldük. Boluspor'un bu ilgde kalacağına inanıyoruz. Onun için de gerekli herşeyi yapacağız."

Abdulkadir Kayalı İstanbul BBSK'yi galibiyetinden dolayı tebrik ederek, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor zaten bizim rakibimiz değildi. Önümüzdeki haftadan itibaren kendi rakiplerimizle oynayacağız. İnşallah 3 maçı da alarak ligde kalırım." ifadelerini kullandı.

Diğer Bolusporlu futbolcu Alp ise rakiplerinin gücüyle oyunu domine ettiğini belirterek, gelecek hafta oynayacakları maçları kazanarak ligde kalacaklarını söyledi.
CİHAN

Yorumlar