'Yılın Onur Ödülü'nü alan VakıfBank'ta büyük sevinç

Okan Üniversitesi öğrencileri tarafından belirlenen 'Okan Üniversitesi 2013 Spor Ödülleri', düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Google Haberlere Abone ol
'Yılın Onur Ödülü'nü alan VakıfBank'ta büyük sevinç

Okan Üniversitesi öğrencileri tarafından belirlenen 'Okan Üniversitesi 2013 Spor Ödülleri', düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Geçtiğimiz yılın beş kupalı dünya ve Avrupa şampiyonu VakıfBank, 'Yılın Onur Ödülü'ne layık görüldü.

Spor camiasından birçok değerli kulüp ve isimlerin ödüle layık görüldüğü törende yaklaşık 8 bin öğrencinin katıldığı anket sonucunda belirlenen 'Yılın Onur' ödülünü Dünya Kulüpler Şampiyonu VakıfBank Bayan Voleybol Takımı kazandı. VakıfBank, 2013 yılında oynadığı tüm maçları kazanırken katıldığı beş kupada da şampiyonluğa ulaşmıştı.

Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Gözde Sonsırma ödülünü Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan'ın elinden aldı. Gözde Sonsırma yaptığı açıklamada, "Hiçbir maçta bu kadar heyecanlanmadım. Kadın voleybolcular olarak amacımız her zaman genç kızlarımıza örnek olmak ve Türk kadınlarını tüm dünyada en iyi şekilde temsil edebilmek. Bizim bunu başarıyla uyguladığımızı düşünüyorum." dedi.

Dünya kulüpler şampiyonluğu, Avrupa şampiyonluğu, Türkiye lig şampiyonluğu, Türkiye kupası şampiyonluğu ve Türkiye süper kupa şampiyonluğunu kazanan VakıfBank, kırılması güç bir rekora da imza atmıştı.

Dünya ve Avrupa şampiyonu VakıfBank, Teledünya Süper Kupa Dörtlü Finalleri'nde de Fenerbahçe karşısında 2-0 geriye düştüğü maçtan 3-2 galip ayrılarak Türkiye şampiyonu olmuştu. Son şampiyon, bu finallerde üç maçını da kazanarak ünvanını korumayı başarmıştı.
CİHAN

Yorumlar