Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya avı sürüyor

Bulgaristan'ın Samokov şehrinde düzenlenen Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nın ikinci gününde Cabbar Duyum, Oğuzhan Yusuf Altın ve Muhammet Lütfi Küçükyıldırım, bronz madalya için mindere çıkacaklar.Avrupa şampiyonasının ikinci...

Google Haberlere Abone ol
Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya avı sürüyor

Bulgaristan'ın Samokov şehrinde düzenlenen Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nın ikinci gününde Cabbar Duyum, Oğuzhan Yusuf Altın ve Muhammet Lütfi Küçükyıldırım, bronz madalya için mindere çıkacaklar.

Avrupa şampiyonasının ikinci gününde 5 sporcu ile mücadele eden Yıldız Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı, Bulgaristan'da madalya avına devam ediyor.

Samokov'da gerçekleştirilen şampiyonanın ikinci gününde sabah seansında mindere çıkan milli güreşçilerden 54 kiloda Rıdvan Özbey ve 76 kiloda Eyüp Sayan, rakiplerine üstünlük sağlamayamadı ve minderden mağlubiyetle ayrıldılar.

3 SPORCU BRONZ MADALYA İÇİN GÜREŞECEK

Samokov Sports Arena'da sergiledikleri performans ile herkesin takdirini toplayan yıldız güreşçilerden 46 kiloda Cabbar Duyum, 63 kiloda Muhammet Lütfi Küçükyıldırım ve 100 kiloda Oğuzhan Yusuf Altın, akşam seansında bronz madalya için ter dökecekler.

CİHAN

Yorumlar