Yıldız kızlarda Galatasaray'ı 3-2 yenen VakıfBank şampiyon oldu

Eskişehir’de düzenlenen yıldız kızlar Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden VakıfBank, finalde Galatasaray’ı 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.Karşılaşmanın ilk setini 25 - 15 ile önde tamamlayan sarı - siyahlılar olurken,...

Google Haberlere Abone ol
Yıldız kızlarda Galatasaray'ı 3-2 yenen VakıfBank şampiyon oldu

Eskişehir’de düzenlenen yıldız kızlar Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden VakıfBank, finalde Galatasaray’ı 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Karşılaşmanın ilk setini 25 - 15 ile önde tamamlayan sarı - siyahlılar olurken, ikinci seti 25 - 21 kazanan Galatasaray, maçta durumu 1-1’e getirdi. Üçüncü seti 25 - 21 kazanarak 2-1 öne geçen taraf VakıfBank, dördünce sette rakibine 25 - 15'le boyun eğdi. Karşılaşmanın beşinci ve son setinde şampiyonluk için servis atan VakıfBanklı yıldızlar, 15 - 13’le rakibine bir kez daha üstünlük kurdu ve sahadan 3 - 2 galip ayrılarak Türkiye şampiyonu oldu.

VakıfBank’ın Yıldız Kızlar kategorisinde şampiyon olmasının ardından düşüncelerini dile getiren VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, "Şampiyon olan yıldız kızlarımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. VakıfBank olarak altyapıya olan yatırımımız bizim için çok önemli ve değerli. Bu yaş gruplarında öncelikli amacımız üst gruplara ve milli takımlara sporcu yetiştirmek. Bununla birlikte gelen takım başarıları da hem bizi hem de genç sporcularımızı motive ediyor. İnanıyorum ki bugün Eskişehir’de şampiyon olan kızlarımız, voleybolumuzun geleceğine de büyük katkılarda bulunacak." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar