Yıldız Bayan Güreş Milli Takımı'nın Demirkazık kampa devam ediyor

Yıldız Bayanlar Güreş Milli Takımı'nın Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'ndeki kamp çalışmaları devam ediyor. Gelecek yıllarda A Milli Mayo ile ülkemizi en başarılı şekilde temsil etmeye hazırlanan Yıldız Kızlar Güreş Milli Takımı'nın,...

Google Haberlere Abone ol
Yıldız Bayan Güreş Milli Takımı'nın Demirkazık kampa devam ediyor

Yıldız Bayanlar Güreş Milli Takımı'nın Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'ndeki kamp çalışmaları devam ediyor. Gelecek yıllarda A Milli Mayo ile ülkemizi en başarılı şekilde temsil etmeye hazırlanan Yıldız Kızlar Güreş Milli Takımı'nın, Niğde Demirkazık kamp eğitim merkezinde çalışmalarına devam ediyor.

23 Mayıs'ta başlayan ve 6 Haziran'da sona erecek kampta toplam 33 sporcu teknik direktör İbrahim Şahin’in yanı sıra antrenörler Mustafa Koç, Mustafa Kocabaş ve Neslihan Erdoğan ile masöz Ayşegül Er görev yapıyor.

Niğde Demirkazık Tesisleri’nde gerçekleştirilen kamp boyunca güreşin prensesleri, milli takımın değişmez isimleri olabilmek için çalışmalarını yürütüyorlar. Yıldız bayanlar güreş milli takım teknik direktörü İbrahim Şahin kampın çok güzel geçtiğini Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'nin ilk hazırlık kampının sporcular açısından çok faydalı olduğunu söyledi.

Şahin amaçlarının 15 Temmuz 2014 tarihinde Slovakya’da yapılacak olan dünya şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek başarılara imza atmak olduğunu söyledi.

CİHAN

Yorumlar