Yetiştiği takımın oyuncularına krampon hediye etti

- Atiker Konyasporlu futbolcu Volkan Fındıklı, altyapısından yetiştiği Marmarisspor'un 11 yaş altı takımında forma giyen oyunculara krampon aldı

Google Haberlere Abone ol
Yetiştiği takımın oyuncularına krampon hediye etti


MUĞLA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'un futbolcusu Volkan Fındıklı, altyapısından yetiştiği Marmarispor'un 11 yaş altı takımında forma giyen oyunculara krampon hediye etti.

Marmarisspor Kulübünün tesislerinde kendisini yetiştiren teknik direktörü Ali Yüksel Usta'yı ziyaret eden Volkan Fındıklı, eski antrenörüyle bir süre görüştü.

Yeşil-beyazlı futbolcu, altyapısından yetiştiği, iki sezon profesyonel olarak formasını giydiği kulübünün küçük futbolcularını da unutmadı.

Kulübün 11 yaş altı takımında forma giyen oyunculara krampon hediye eden Volkan, kendisinin de aynı yollardan geçtiğini ve geçmişte büyük futbolcular geldiğinde heyecanlandığını dile getirerek, şunları söyledi:

"Ali hocamın eski öğrencileri geldiğinde biz de çok heyecanlanırdık. Şimdi çocukların aynı heyecanı yaşadığını görünce geçmişe gittim. İnşallah aralarında iyi yerlere gelen olur. Onlar da zamanı geldiğinde küçük arkadaşlarımıza yardımda bulunurlar."

Teknik direktör Ali Yüksel Usta ise Volkan'ın küçük yaşlarda da çok yetenekli olduğunu belirterek, eski öğrencisinin başarısıyla mutlu olduğunu kaydetti.

Yorumlar