Yeşilgiresun Belediyespor'un kaptanı Koç:

- "Sıkı çalışarak Fenerbahçe maçına hazırlanacağız. Kazanarak ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Yeşilgiresun Belediyespor'un kaptanı Koç:

GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'un kaptanı İnanç Koç, 23 Ekim Pazar günü konuk edecekleri Fenerbahçe'yi yenerek galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

İnanç Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ilk iki haftasında oynadıkları maçları kazanarak sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtti.

Fenerbahçe maçından da galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini vurgulayan Koç, "Sezona oynadığımız iki maçı da kazanarak başladık. Bu tarz galibiyetleri alabileceğimizi biliyorduk. Bizim için sürpriz olmadı. Lige ikide ikiyle başlamak tabii güzel. Şimdi önümüzde Fenerbahçe maçı var. Onlar cuma günü THY Avrupa Ligi'nde Barcelona Lassa deplasmanında olacaklar. Pazar günü de bizimle oynayacaklar. Biz yine sıkı çalışarak Fenerbahçe maçına hazırlanacağız. Kendi oyunumuzu oynayamaya ve kazanmaya çalışacağız. Kazanarak ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz." diye konuştu.


- Gökhan Şirin: "Kazanmak iyi bir hava oluşturdu"


Yeşil beyazlı ekibin genç oyuncularından Gökhan Şirin de Fenerbahçe maçını kazanmak istediklerini dile getirerek, şöyle konuştu:

"İkide iki yapmamız önemli. Kazanmak her zaman güzel. Takımda iyi bir hava oluşturdu. Fenerbahçe bugüne kadar yüzleşeceğimiz en ciddi rakip, onun farkındayız. Fenerbahçe, Barcelona Lassa ile çok ciddi bir maç oynayacak. Daha sonra da Giresun'a gelecekler. O nedenle onların yorgun olacaklarını tahmin ediyoruz. Bunu fırsat bilerek biz enerjimiz ve taraftar desteğimizi avantaja çevirerek kazanan taraf olmak istiyoruz."

Yeşilgiresun Belediyespor, sezonun ilk haftasında Gaziantep Basketbol'u 92-85, ikinci haftada da Trabzonspor Medical Park'ı 89-85 mağlup etmişti.

Yorumlar