Yeşilgiresun Belediyespor'da olağanüstü genel kurul kararı

GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'da, kulüp başkan vekili Bülent Yavuz, yönetim kurulu olarak olağanüstü genel...

Google Haberlere Abone ol
Yeşilgiresun Belediyespor'da olağanüstü genel kurul kararı

GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'da, kulüp başkan vekili Bülent Yavuz, yönetim kurulu olarak olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını söyledi.

Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun önceki günlerde Kerim Aksu başkanlığında toplandığını belirtti.

Gelecek sezonun yapılanması ve hazırlıklarının görüşüldüğü toplantıda olağanüstü genel kurul kararı da alındığını dile getiren Yavuz, "Ağustos ayının ilk ya da ikinci haftasında olağanüstü genel kurulumuzu yapacağız. Kongrede mevcut başkanımız Kerim Aksu öncülüğünde yeni bir yönetim oluşacak. Ardından da gelecek sezon hazırlıkları yeni yönetim tarafından başlanacak." dedi.

Yavuz, gelecek sezon için güçlü bir bütçe oluşturmak istediklerini, bunun için de sponsor arayışlarının sürdüğünü ifade ederek, "Zor bir ligdeyiz. Çok ciddi bütçeli takımlarla mücadele ediyoruz. Gelecek sezon daha başarılı olmak için bizim de güçlü bir bütçemizin olması gerek. Kaynak oluşturmak amacıyla girişimlerimiz sürüyor." diye konuştu.

Önceliklerinin sponsor bulmak olduğunu vurgulayan Yavuz, kulübe yeni mali kaynaklar oluşturmak için de bazı proje hazırlıklarının sürdüğünü kaydetti.

Yavuz, sponsor bulmaları halinde kulübün Yeşilgiresun Belediyespor olan isminin değiştirileceğini belirterek, şunları söyledi:

"Sponsor bulmamız halinde lige farklı isimle katılacağız. Yeşilgiresun Belediyespor olan kulübün adını Giresun Basket yapacağız. Giresun Basket adının önüne de sponsorumuzun ismini ekleyerek lige bu şekilde girmeyi düşünüyoruz. Herhangi bir sponsor bulamazsak lige yine Yeşilgiresun Belediyespor adıyla katılacağız."


Yorumlar