Yeşilgiresun Belediyespor'da kongreye doğru

- Kulüp başkan vekili Yamak: -"Kulübün olağanüstü genel kurulu, 9 ya da 16 Ağustos'ta gerçekleştirilecek"

Google Haberlere Abone ol
Yeşilgiresun Belediyespor'da kongreye doğru


GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'un kulüp başkan vekili Fatih Yamak, olağanüstü genel kurulun 9 ya da 16 Ağustos'ta yapılacağını söyledi.

Yamak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak haziran ayında olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını hatırlattı.

Yönetim olarak yaptıkları son toplantıda genel kurulun 9 ya da 16 Ağustos'ta yapılmasını kararlaştırdıklarını ifade eden Yamak, "Olağanüstü genel kurul için hazırlıklarımız sürüyor. İlk oturum 9 Ağustos'ta yapılacak. Yeterli sayıda delegenin katılımı olmazsa genel kurul bu kez 16 Ağustos'ta çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek." diye konuştu.

Yeni sezon için sponsor arayışlarının devam ettiğini belirten Yamak, şunları kaydetti:

"Sponsor arayışlarımızda şu ana kadar olumlu bir adım atamadık. Görüşmelerimiz devam ediyor. Sponsor bulamazsak da lige gireceğiz. Takımı oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Başantrenör adaylarımız var. Kendileri ile görüşüyoruz. Transfer görüşmelerimiz de sürüyor. Olağanüstü genel kurulumuzun ardından yeni sezon hazırlıklarını hızlandıracağız."

Yorumlar