Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkanı Aksu:

- "İlk kez mücadele ettiğimiz ligde tutunduk ve sezonu 12. olarak tamamlamayı başardık"

Google Haberlere Abone ol
Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkanı Aksu:

GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un kulüp başkanı Kerim Aksu, "İlk kez mücadele ettiğimiz ligde tutunduk ve sezonu 12. olarak tamamlamayı başardık." dedi.

Aksu, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün akşam sahalarında karşılaştıkları ve 98-72 mağlup oldukları Pınar Karşıyaka maçıyla sezonu tamamladıklarını söyledi.

Ligde 30 maçta aldıkları 11 galibiyetle ligi 12. sırada tamamladıklarını belirten Kerim Aksu, ilk kez mücadele ettikleri ligde aldıkları sonucu başarı olarak nitelendirdiklerini vurguladı.

Aksu, yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncuları başarılarından dolayı kutlayarak, "Ligin en mütevazi bütçeli takımı konumundaki Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor olarak ilk sezonda ligde kalıcı olmayı hedeflemiştik. Bunu da başardık. Lige renk de kattığımızı düşünüyoruz." diye konuştu.

Yeşil-beyazlı takımın ligde Anadolu rüzgarı estirdiğine dikkati çeken Aksu, şunları kaydetti:

"İstanbul başta olmak üzere ligin güçlü ekiplerine karşı başarı ile mücadele ettik. Giresun'da önemli galibiyetlere imza attık. Bazı maçları son saniyede kaybettik. Basketbol kamuoyu bizi konuştu. Basketbolun sadece metropol kentlerinin sporu olmadığını gösterdik. Bu bizim için önemli başarıdır."

Aksu, ilerleyen günlerde yönetim kurulu ile teknik kadronun raporu doğrultusunda gelecek sezonun planını yapacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar