Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkan Vekili Yamak:

- "Sponsorluk için yaptığımız görüşmelerden bir sonuç alamadık ancak arayışlarımız devam ediyor"

Google Haberlere Abone ol
Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkan Vekili Yamak:


GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'da, kulüp başkan vekili Fatih Yamak, sponsorluk için yaptıkları görüşmelerden bir sonuç çıkmadığını ancak arayışlarının devam ettiğini söyledi.

Yamak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başantrenör Aleksandar Trifunovic'in kente geldiğini, daha önce anlaşma sağlanan iki ABD'li oyuncunun da hafta sonu kentte olacağını belirtti.

Pazartesi gününden itibaren tam kadro olarak lige hazırlanacaklarını ifade eden Yamak, "Ligin başlamasına bir aydan az bir zamanımız kaldı. Bu nedenle kısıtlı zamanımızı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Kurban Bayramı'nda oyuncularımıza izin vermeyeceğiz ve hazırlıklarımızı kentte sürdüreceğiz." dedi.

Transfer çalışmalarının da devam ettiğini aktaran Yamak, biri yabancı olmak üzere kadroya takviyeler yapmayı planladıklarını kaydetti.

Başkan vekili Yamak, sponsorluk için yaptıkları görüşmelerinde bugüne kadar bir sonuç alamadıklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Kısıtlı bütçeyle lige gireceğimizi göz önüne alırsak sponsorlardan gelecek mali kaynak bizim için çok önemli. Bugüne kadar bazı görüşmelerimiz oldu ancak bunlar olumlu sonuçlanmadı. Görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa zamanda olumlu gelişmelerin yaşanmasını umuyoruz."


Yorumlar