Yeşilgiresun Belediyespor Başkan Yardımcısı Güneş:

- "Yönetim olarak kongreyi beklemeden, ay sonuna doğru yeni sezon kadro oluşumuna başlayacağız"

Google Haberlere Abone ol
Yeşilgiresun Belediyespor Başkan Yardımcısı Güneş:


GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'un kulüp başkan yardımcısı Sertaç Güneş, başantrenör arayışları ile kadro oluşum çalışmalarına bu ay sonlarına doğru başlamayı planladıklarını söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübe sponsor bulmak yönündeki arayışlarında şu ana kadar bir sonuç alamadıklarını belirtti.

Gelecek sezonun planlamasının da devam ettiğini vurgulayan Güneş, "Ağustos ayı içerisinde olağanüstü genel kurulumuz yapılacak. Yönetim olarak kongreyi beklemeden, ay sonuna doğru yeni sezon kadro oluşumuna başlayacağız. Öncelikle yeni başantrenörümüzü belirleyeceğiz. Ardından da başantrenörümüzün de görüşlerini alarak kadro oluşumu için transfer çalışmalarına start vereceğiz." dedi.

Lige play off hedefiyle gireceklerini, bunun için de güçlü bir kadro kuracaklarını aktaran Güneş,"Geçtiğimiz sezon mütevazı bir bütçe ile kadro kurmuş ve ligde ilk kez mücadele etmiştik. Yaşadığımız birçok soruna rağmen ligde tutunmayı başardık. Gelecek sezon için hedef çıtasını biraz olsun yukarıya çıkarttık. Güçlü bir kadro kurarak play-off hedefiyle lige başlayacağız." diye konuştu.

Sertaç Güneş, çeşitli mali kaynaklar yaratmak için bazı projeler hazırladıklarını, bunların içlerinde de en önemlisinin piyango çekilişi olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Buradan çok ciddi gelir hedefliyoruz. Oluşturacağımız kaynakla kulübün geçmişten gelen borçlarını ödeyeceğiz ve gelecek sezona sıfır borçla girmeyi planlıyoruz. Yine bazı gelir kaynakları yaratmak için de projelerimiz devam ediyor."

Yorumlar