Yeni Malatyasporlu futbolcular iddialı

- Murat Akça: "Büyükşehir Gaziantepspor maçında 3 puanı alıp, taraftarımıza galibiyet hediye edeceğiz" - Sinan Özkan: "Lideriz ve bunu devam ettirmek istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Yeni Malatyasporlu futbolcular iddialı


MALATYA (AA) - TFF 1. Lig'in lideri Yeni Malatyaspor'un futbolcuları Murat Akça ve Sinan Özkan, yarın Büyükşehir Gaziantepspor ile oynayacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamada bulunan sarı-siyahlı ekibin defans oyuncusu Murat Akça, geride kalan hafta deplasmanda oynadıkları ve 1-1 berabere biten Denizlispor maçında iyi performans sergilediklerini kaydetti.

Karşılaşmada 3 puanı hak eden tarafın kendileri olduğunu aktaran Akça, "Denizlispor karşısında maçı kazanacak bir futbol oynadık. Rakip neredeyse bir defa geldi ve gol buldu. Deplasmanda alınan 1 puan iyidir. Sahamızdaki maçların tamamına yakınını kazanabilirsek, deplasmanda da 5-6 karşılaşmadan getireceğimiz puanlarla zirveye oynayabiliriz." dedi.

Murat Akça, Büyükşehir Gaziantepspor mücadelesiyle ilgili de şöyle konuştu:

"Sahamızda mutlak 3 puanı almamız gereken bir maç. Büyükşehir Gaziantepspor maçında 3 puanı alıp, taraftarımıza galibiyet hediye edeceğiz. Bu sezon da lig, geçen yıla benzeyecek gibi görünüyor. Şu anda lideriz ancak önemli olan ligin sonunda da birinci olmak. Hedefimiz ilk 2'de yer almak. Büyükşehir Gaziantepspor maçını kazanmamız gerekiyor. Bu karşılaşmadan alacağımız galibiyet güvenimizi daha da pekiştirecek."


- "Lideriz ve bunu devam ettirmek istiyoruz"


Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Sinan Özkan da geçen hafta Denizlispor karşısında iyi mücadele ettiklerini, rahat kazanabilecekleri maçtan 1 puanla ayrıldıklarını belirtti.

Müsabakada değerlendiremedikleri pozisyonların olduğunu anımsatan 28 yaşındaki oyuncu, "Rakip karambolden bir gol buldu. Yine de deplasmanda alınan 1 puan iyidir." değerlendirmesinde bulundu.

Ligde güçlü ekiplerin yer aldığını dile getiren Sinan Özkan, "Büyükşehir Gaziantepspor da bu rakiplerden biri. Geride kalan 3 maça baktığımızda en zorlu rakip diyebiliriz. Müsabakayı kazanmayı hedefliyoruz. Lideriz ve bunu devam ettirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Sinan Özkan, iyi ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarını aktararak, en iyi şekilde mücadele edip, hedeflerine ulaşmak istediklerini sözlerine ekledi.

Yeni Malatyaspor ile Büyükşehir Gaziantepspor, yarın Malatya İnönü Stadı'nda saat 17.00'de karşı karşıya gelecek.

Yorumlar