Yeni Malatyasporlu futbolcu Solakel:

- "Çıkışımızı Eskişehirspor maçıyla devam ettirmek istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Yeni Malatyasporlu futbolcu Solakel:


MALATYA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un sol bek oyuncusu Ahmet Burak Solakel, ligdeki çıkışlarını Eskişehirspor maçıyla sürdürmek istediklerini söyledi.

Solakel, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Ümraniyespor maçı sonrası milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 4 günlük izin yaptıklarını ve bunun takıma çok iyi geldiğini belirtti.

Ligde iyi bir gidişat yakaladıklarını, kamuoyunda kimsenin beklemediği bir başlangıç yaptıklarını kaydeden Solakel, şöyle konuştu:

"İyi bir takımız. Ligde iyi başladık ve iyi gidiyoruz. Kimse bu kadar iyi bir başlangıç beklemiyordu. Her şey bizim lehimize gelişti. Fikstürde iyiydi. Zor maçlarda oynamaya başladık. Takım daha iyi oldu, form grafiği de yükseldi. Bütün oyuncular da kendi benliklerini yavaş yavaş bulmaya başladı. Skor almaya başlayınca öz güvende artmaya başladı."

Ligde 10 haftalık süreçte alınan 25 puanın çok iyi olduğuna dikkati çeken ve iyi gidişi sürdürmek için çok çalıştıklarını belirten Solakel, "Rakiplerimiz bizi yakalamak isteyecektir. Bu düşünceyle karşılaşmaya çıkacaklar. Puan olarak iyi bir avantajımız var. Bunu hem oyun, hem de skor olarak devam ettirmek istiyoruz. Zor maçlar oynayacağız ancak bu maçlar daha keyifli oluyor. Bu maçlar, oyuncuların oynamak istediği maçlardır. Biz de bunların üstesinden geleceğiz. Takım olarak elimizden geleni yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Ligde her takımın birbirini yenebileceğini vurgulayan Solakel, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu ligde favori olan takımların kimlere puan kaybettiğine bakarsak, ligde zayıf ya da güçlü takım diye bir ayrım yapamayız. Futbolcu kaliteleri birbirine yakın olduğu için, o gün kim günündeyse, kim iyi hazırlandıysa maçı kazanıyor. Bizde şuana kadar işimizi iyi yapıyoruz. İyi çalışıyoruz, sahada da iyi mücadele ediyoruz Her maça ayrı ayrı bakıyoruz. Çıkışımızı Eskişehirspor maçıyla devam ettirmek istiyoruz. Oyun olarak da üzerine koyuyoruz. Sadece skor anlamında değil, iyi futbol oynuyoruz. Bundan sonrada iyi sonuçların devamı gelecek."


Yorumlar