Yeni Malatyasporlu futbolcu İrfan Başaran:

- "Giresunspor karşısında iç saha avantajımızı kullanıp, galip geleceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Yeni Malatyasporlu futbolcu İrfan Başaran:


MALATYA (AA) - TFF 1. Lig'in lideri Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, Giresunspor karşısında iç saha avantajlarını kullanıp, galip gelmek istediklerini söyledi.

İrfan Başaran, Malatya İnönü Stadı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda 2-0 kaybettikleri Eskişehirspor maçında şanssız bir mağlubiyet aldıklarını belirtti.

Ligin 12. haftasında 28 Kasım Pazartesi günü sahalarında Giresunspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan İrfan Başaran, zorlu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydetti.

İrfan Başaran, iç sahada iyi bir avantajlarının olduğunu dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Bu hafta sahamızda zorlu bir rakibi konuk edeceğiz. Giresunspor, ligde çok koşan, iyi mücadele eden bir ekip. Fakat bizim de iç sahada güzel bir gidişatımız var. Buraya gelen takımlar da bu gidişatımızdan bir hayli çekiniyor. Giresunspor karşısında iç saha avantajımızı kullanıp, galip geleceğiz. Taraftarımızla bütünleşerek, maça da tempolu başlayıp, kazanacağımızı düşünüyorum."

Ligde iyi bir mücadele ortaya koyduklarını anlatan İrfan Başaran, "Takım olarak ligde iyi mücadele ediyoruz. Bunun karşılığını da geride kalan haftalarda aldık. 11 maçta 8 galibiyet aldık. Bu önemli bir başarıdır. Bu ligde oynanması gerektiği gibi oynadığımızı düşünüyorum. Bu mücadelemizin üzerine daha da koyabiliriz." şeklinde görüşlerini aktardı.

Geçen sezon ağır bir sakatlık dönemi geçirdiğini, başarılı olmak için elinden geleni yapmaya çalıştığını aktaran İrfan Başaran, "Tabi burada önemli olan bireyler değil, takımın başarısıdır. Biz her zaman Yeni Malatyaspor'un başarısını ön planda tuttuk. Hem Yeni Malatyaspor'a faydalı olamadığım için hem de oynadığım zaman sahada kendi kimliğimle bir şey koyamadığım için çok üzgünüm. Bundan sonra takım olarak daha çok çalışıp, 'Yeni Malatyaspor'a daha fazla neler veririz.' diye düşüneceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar