Yeni Malatyaspor'da hedef şampiyonluk

- Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı Yalçınkaya: - "Birlik ve beraberlik içerisinde olursak, şampiyon olacağız"

Google Haberlere Abone ol
Yeni Malatyaspor'da hedef şampiyonluk


MALATYA (AA) - Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı Aziz Yalçınkaya, ligin ilk 2 maçını kazandıklarını ve galibiyetleri sürdürerek şampiyon olmak istediklerini belirtti.

Takımın hedefinin belirlendiğine vurgu Yapan Yalçınkaya, "Bizim bir hedefimiz var. Allah'ın izniyle birlik ve beraberlik içerisinde olursak, şampiyon olacağız. Bu sene bizim hedefimiz şampiyonluk olacak. Şampiyonluk kolay bir olgu değil. Emek ve çok çalışmak gerekiyor. Şampiyon olmamak için bir sebep yoktur. Güzel günler bizi bekliyor. Kimsenin bundan şüphesi olmasın." diye konuştu.

Yalçınkaya, Samsunspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, kendi saha ve seyircileri önünde haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Samsunspor maçını değerlendiren Yalçınkaya, şunları kaydetti:

"Bizi yalnız bırakmayan seyircimize çok teşekkür ediyorum. Kazanılan 3 puanı öncelikle tüm Malatya'mıza, daha sonra ise sarı-kırmızılı taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Takım olarak her gün üstüne daha da katarak ilerliyoruz. Samsunspor karşısında oynadığımız oyunun hakkı 3-0 gibi bir skor olmalıydı. Rakibimiz Samsunspor'un maç içinde pozisyonu yok denecek kadar azdı. Nihayetinde skor 3-0 olmadı. 1-0 olsun bizim olsun diyorum. Daha eksikliklerimiz var, eksiklerimizi bir an önce tamamlayacağız. Havaya girmeyeceğiz, haddimizi bileceğiz."

Yorumlar