Yeni Malatyaspor'da galibiyet sevinci

MALATYA (AA) - TFF 1. Lig'de sahasında Balıkesirspor'u 2-1'lik sonuçla yenen Yeni Malatyaspor'da yeniden liderliğe yükselmenin sevinci yaşanıyor. Sezona iyi...

Google Haberlere Abone ol
Yeni Malatyaspor'da galibiyet sevinci


MALATYA (AA) - TFF 1. Lig'de sahasında Balıkesirspor'u 2-1'lik sonuçla yenen Yeni Malatyaspor'da yeniden liderliğe yükselmenin sevinci yaşanıyor.

Sezona iyi bir başlangıç yapan ancak geçen hafta Altınordu deplasmanından 1-0'lık mağlubiyetle ayrılan Malatya temsilcisi, sahasında Balıkesirspor'u 2 golle geçerek taraftarını sevindirdi.

Şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda ilk yenilgisini Altınordu karşısında alan ve 4. haftaya kadar elinde bulundurduğu liderliği averajla 5. haftada Göztepe'ye kaptıran sarı-siyahlılar, Balıkesirspor galibiyetiyle yeniden zirveye yükseldi.

Balıkesirspor karşısında etkili bir oyun sergileyen ve 22. dakikada Sedat Ağçay, 67. dakikada da Pereira'nın golüyle sahadan 3 puanla ayrılan Malatya ekibi, hem Altınordu mağlubiyetini telafi etti hem de liderlik koltuğuna oturdu.

Teknik direktör İrfan Buz yönetiminde sezona iyi başlayan Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Dokuz gol atan ve kalesinde 4 gol gören Malatya ekibi, 13 puanla liderliği elinde bulunduruyor.

Sarı-siyahlılar, 7. haftada 16 Ekim Pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.

Yorumlar