Yeni Malatyaspor, Samsunspor maçına hazırlanıyor

MALATYA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, ligin ikinci haftasında sahasında Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı....

Google Haberlere Abone ol
Yeni Malatyaspor, Samsunspor maçına hazırlanıyor


MALATYA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, ligin ikinci haftasında sahasında Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör İrfan Buz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, izinli olan Vedat Kapurtu, Sedat Ağçay, Yiğitcan Erdoğan ve Nijerya Milli Takımı'nda bulunan Azubuike Okey yer almadı.

Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında ilk 11'de yer alan futbolcular koşuyla antrenmanı tamamlarken, diğerleri pas çalışmasının ardından, yarı sahada minyatür kale maç yaptı.

Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, deplasmanda aldıkları galibiyetin camia ve taraftarlar üzerinde olumlu hava oluşturduğunu söyledi.

Mersin deplasmanından galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını aktaran Ravcı, şunları kaydetti:

"Biz, hazırlık da lig de olsa her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Neticede rakibinizi ciddiye almalısınız. Mersin İdmanyurdu'nun içinde bulunduğu şartlar bizi korkutuyordu. Futbolcularımızın rehavete kapılacağı korkusu vardı ama bunu hafta içerisinde sürekli oyuncularımızla konuşarak engelledik. Küçümsenecek bir galibiyet değil, neticede deplasmanda Mersin İdmanyurdu gibi Süper Lig'den yeni düşmüş bir takımla karşı karşıya geldik. Rakibimizi küçümsemeden sahaya çıktık ve haklı bir galibiyet aldık."

Sahalarında 28 Ağustos Pazar günü Samsunspor ile yapacakları maça da değinen Ravcı, karşılaşmayı kazanarak, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini belirtti.

Bu sezon taraftarın karşısına ilk kez çıkacaklarını belirten Ravcı, aynı ciddiyetle Samsunspor karşılaşmasına da hazırlandıklarını ve tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar