Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Gevrek:

- "1-2 gün içerisinde bir teknik direktörle anlaşacağız"

Google Haberlere Abone ol
Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Gevrek:


MALATYA (AA) - Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, kısa süre içerisinde yeni bir teknik direktörle anlaşmak istediklerini söyledi.

Adil Gevrek, Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Gevrek, geçen ay teknik direktörlük görevi için anlaştıkları Bayram Bektaş ile yollarını ayırdıklarını belirterek, "İstifa söz konusu değil. Ayrılığın daha hayırlı ve doğru olduğunu düşünüyorum." dedi.

Takıma fayda sağlayacak bir teknik direktörle anlaşacaklarını ifade eden Gevrek, "Görüştüğümüz hocalar var ama buraya uyum sağlayacak, faydalı olacağını düşündüğümüz bir teknik direktörle 1-2 gün içerisinde anlaşacağız. Yurt dışında görüştüğümüz, prensipte anlaştığımız oyuncular var. Transferlerin de hocanın da en doğrusu için çalışıyoruz." diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini anlatan Gevrek, "7 nokta transfer yapacağız. Bunlar istediğimiz transferler olmalı. Çalışmalara başladık. 'Transfer yapılmadı, geç kalındı.' diyebilirsiniz. İki senedir beraberiz, ilk sene 'Hoca yok, kamp başladı, transfer yapılmadı.' eleştirileri oldu. O ilk senede kadro da kuruldu, hoca da geldi." şeklinde görüş belirtti.

Adil Gevrek, transfer için önlerinde uzun bir sürenin olduğunu dile getirerek, "Tabii isteğimiz, oyuncuların kampa katılması. Haber beklediğimiz oyuncular var. Süper Lig'de olan oyuncular var. Belli isimlerin üzerinde duruyoruz. B planı var ama öncelik A planının sonuçlanması." ifadelerini kullandı.

Kadrolarına katmak istedikleri Umut Nayir için Göztepe'nin devreye girmesini etik bulmadığını ifade eden Gevrek, şunları kaydetti:

"Aslına bakarsanız Umut Nayir'den sözü de almıştık ama Göztepe'nin bu konuda yapmış olduğu etik ve doğru değil. Bana göre etik olmayan şeyler yaptılar. Hoş şeyler değil. Bizim Yeni Malatyaspor olarak duruşumuz belli. Etik olmayan bir şeyin içerisinde olmadık ama Göztepe, başta başkanı olmak üzere ciddi bir şekilde etik olmayan şeyler yaptı. Anlaşma yapılan bir futbolcuyu ayartmaya kalkmak bana göre doğru bir şey değil."


Yorumlar