Yazılı basında Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım konuşuldu

Geçtiğimiz ay yazılı basında çıkan spor haberleri içinde en çok, Fenerbahçe’nin adının geçtiği ortaya çıktı. Medya takip ajansı Interpress tarafından düzenli olarak hazırlanan raporda, Süper Lig’de bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu...

Google Haberlere Abone ol
Yazılı basında Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım konuşuldu

Geçtiğimiz ay yazılı basında çıkan spor haberleri içinde en çok, Fenerbahçe’nin adının geçtiği ortaya çıktı. Medya takip ajansı Interpress tarafından düzenli olarak hazırlanan raporda, Süper Lig’de bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Sarı – Lacivertli kulübün faaliyet gösterdiği tüm spor dalları dahil 11.806 haberde isminin yer aldığı belirlendi. İkinci sırada Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için mücadele eden Galatasaray toplam 10.754 haberle yer alırken, sakat oyuncularının çokluğuna rağmen Lig ikinciliği için savaşan Beşiktaş yayınlanan 8.730 haberle üçüncü sırada yer aldığı belirlendi. Aynı araştırmada Trabzonspor Nisan ayı boyunca yayınlanan 7.695 haberle dördüncü sırada yer alırken, Ayın Takımları listesinde Bursaspor’un 4.422 haberle beşinci olduğu saptandı.

Interpress’in ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile dergiyi kapsayan incelemesinde, Nisan ayında en çok haber olan kulüp başkanları sıralamasında 1.182 haberle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ilk sırada yer aldı. Galatasaray Kulüp Başkanı Ünal Aysal geçtiğimiz ay boyunca toplam 917 haberle ikinci olurken, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da toplam 685 haberle üçüncü sırada yer aldığı belirlendi. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yayınlanan 598 haberde yer aldığı tespit edildi.

CİHAN

Yorumlar