Yabancılar Trabzonspor'un başını ağrıtıyor

Kadrosunda 9 yabancı futbolcusu olan Trabzonspor, yenilere yer açmak için kendilerine takım bulmalarını istediği isimleri bir türlü elinden çıkartamadı. Takımda kalabileceği konuşulan ancak cazip teklif nedeniyle Suudi Arabistan’ın Al Nassr...

Google Haberlere Abone ol
Yabancılar Trabzonspor'un başını ağrıtıyor

Kadrosunda 9 yabancı futbolcusu olan Trabzonspor, yenilere yer açmak için kendilerine takım bulmalarını istediği isimleri bir türlü elinden çıkartamadı. Takımda kalabileceği konuşulan ancak cazip teklif nedeniyle Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımına satılan Adrian dışında özellikle gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Janko, Colman, Bamba, Malouda, Celutska ve Jebrin’in henüz elden çıkartılamaması sıkıntı oluşturuyor. Geçtiğimiz sezon takımın gol yükünü çeken ve yabancı birçok takımdan teklif alan Henrique ile bazı takımlarla görüşme halinde olan Celutska ile Jebrin’in gitmesinin ise an meselesi olduğu belirtiliyor.

    Trabzonspor’un biran önce elinden çıkartmak isteği yabancıların başında ise Marc Janko geliyor. Bordo-mavili kulüp için tam bir hayal kırıklığı olan tecrübeli golcüye, ‘kendine kulüp bul’ denmesine rağmen ciddi hiçbir teklif gelmiş değil. Aldığı ücret nedeniyle daha kötü bir sözleşmeye imza atmak yerine takımda kalmadan yana tavır takının Janko’yu elden çıkartmak için tek çare ise sözleşmesinin feshi olarak görünüyor. Bunun için futbolcunun menajeri ile görüşen bordo-mavili yönetim, Janko’dan alacaklarından feragat etmesini istedi. Ancak oyuncunun sözleşme fesih bedeli için ücret talep ettiği belirtildi. Yapılan görüşmeler neticesinde de büyük oranda anlaşma sağlandığı ve Janko’nun sözleşmesinin karşılıklı feshedileceği öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar