West Ham United, Gökhan Töre'yi resmen açıkladı

- Beşiktaş'tan sezon sonuna kadar kiralanan Töre: "Bilic, harika bir teknik direktör. Beni çok iyi tanıyor. Ona hayır diyemezdim"

Google Haberlere Abone ol
West Ham United, Gökhan Töre'yi resmen açıkladı


LONDRA (AA) - İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Beşiktaş'ta forma giyen Gökhan Töre'yi 1 yıllığına kiraladığını bildirdi.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, sezonu şampiyon olarak Fenerbahçe'nin önünde bitiren siyah-beyazlı ekibin yıldız futbolcularından 24 yaşındaki Gökhan Töre'nin sezon sonuna kadar kiralık olarak West Ham United forması giyeceği bilgisi paylaşıldı.

West Ham United'a gelmekten mutlu olduğunu belirten Gökhan Töre, "Geçen sezon takımın çok maçını izledim ve ne kadar tutkulu taraftarları olduğunu gördüm. Onların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın ardından geçen sezon West Ham United'ın başına geçen Hırvat teknik adam Slaven Bilic'in İngiltere'ye gelmesinde büyük etkisi olduğunu belirten Gökhan Töre, "Harika bir teknik direktör. Beni çok iyi tanıyor. Ona hayır diyemezdim. Birlikte çalıştığım en iyi teknik direktör. Futbolculara baba gibi davranıyor. Aile olduğunuzu hissettiriyor." değerlendirmesinde bulundu.


Yorumlar